MicrosoftTeams-image (3)

Final 4-billet på spil i årets sidste kamp

Ærkerivalerne fra GOG står imellem Aalborg Håndbold og en plads i Santander Final 4. Læs optakt til onsdagens kvartfinale med cheftræner Stefan Madsen.

Med en sikker sejr i 1/8-finalerne over TMS Ringsted tilbage i august sikrede Aalborg Håndbold sig en plads i sæsonens kvartfinaler i Santander Cup, hvor GOG er modstanderen onsdag aften.

Der bliver dermed tale om en ægte topkamp for at sikre en plads ved denne sæsons Final Four, og for Aalborg Håndbolds vedkommende for samtidig at holde liv i drømmen om at forsvare pokaltitlen.

– Vi gjorde en god figur i lørdagens kamp mod BSH, og håber selvfølgelig på at vi kan bevare det gode momentum som vi har lige nu. Når det er sagt, så ved vi også, at pokalturneringen har lidt en anden karakter end ligaen. Det er knald-eller-fald kampe, og det gør at det bliver en anden slags kamp, men vi håber naturligvis at kunne gå på juleferie med et godt resultat, udtaler Aalborg Håndbolds cheftræner Stefan Madsen efter onsdagens afsluttende træning i Gigantium.

De to hold fører således HTH Herreligaen, hvor man efter 18 runder står helt lige på antal point, dog med Aalborg Håndbold på førstepladsen som følge af bedre målscore og bedre indbyrdes resultat.

Sæsonens første to indbyrdes opgør er således begge endt med nordjyske sejre, i det man hjemme i Sparekassen Danmark Arena sejrede 36-31 i årets Super Cup, mens første opgør i HTH Herreligaen også endte med en Aalborg-sejr, denne gang med cifrene 35-29 i kampen der blev spillet i Odense i starten af oktober.

Det er knald-eller-fald kampe, og det gør, at det bliver en anden slags kamp, men vi håber naturligvis at kunne gå på juleferie med et godt resultat

– Vi har da gjort os nogle erfaringer i de kampe, som vi selvfølgelig skal tage med videre. Omvendt er der også løbet meget vand i åen siden da, og set i forhold til onsdagens kamp er der nye ting i spil i forhold til mandskaber og ressourcer, men selvfølgelig er vi glade for at have den mentale fordel på grund af de to sejre, lyder det videre fra Aalborg Håndbolds cheftræner, der har flere punkter som spillerne skal være opmærksomme på i morgendagens dyst.

– Vi ved først og fremmest at GOG kan spille i et ekstremt højt tempo med dueller og krydsbevægelser, så det skal vi være meget opmærksomme på, ligesom vi ved at de også er kompromisløse i deres kontrafase, så den del skal vi gerne have afmonteret, lyder analysen fra Stefan Madsen, der i forhold til lørdagens opgør kan se frem til atter at have Mikael Aggefors til rådighed i truppen.

Onsdagens opgør spilles kl. 20.30 i Gudme Hallen og vises direkte på TV2 Sport.

De resterende opgør i kvartfinalerne er:

Skive fH – Bjerringbro-Silkeborg Håndbold – tirsdag 20. december kl. 18.30

Skjern Håndbold – Mors-Thy Håndbold  – tirsdag 20. december kl. 20.30

Ribe-Esbjerg Håndbold – Skanderborg-Aarhus Håndbold – onsdag 21. december kl. 18.30

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse