pokaler_header_new

Final4 plads på højkant

Tirsdag aften kl. 20.30 spiller vi årets sidste hjemmekamp – og hvilket opgør vi har i vente! For fjerde gang det seneste halve år får vi besøg af vores fynske rivaler fra GOG. Og denne gang gælder det en billet til Santander Final4 i en knald eller fald kamp.

I sidste sæson spillede vi, for første gang i klubbens historie, os hele vejen til guldet i pokalturneringen. Tirsdag skal vi så tage næste skridt i jagten på at gentage denne bedrift.

Og der er altså lagt op til et kæmpe pokalbrag mod GOG, som vi i sidste sæson bl.a. var oppe imod i tre drabelige DM-finaler.

Der er med garanti mere drama og spænding i vente på tirsdag, hvor den næste duel i den seneste tids rivalisering skal udkæmpes.

Ikke færre end seks gange har vi stået ansigt til ansigt med fynboerne, siden den første DM-finale blev spillet 2. juni. På nær nederlaget i første finalekamp har vi trukket os sejrrigt ud af de seneste fem møder. Sidste indbyrdes opgør var i forrige weekend, hvor vi besejrede GOG 32-26 hjemme i Jutlander Bank Arena.

Den seneste historik betyder dog intet, når vi går på banen tirsdag aften. I en kvartfinalekamp, hvor alt er sat på spidsen, startes der på ny, og vi er opsatte på at give os 110 % i jagten på en ny plads i Final4.

Vi vil uden tvivl blive mødt af et tændt og yderst kompetent GOG-mandskab, som kommer med en sejr i bagagen, da de slog Mors-Thy lørdag eftermiddag. Vi kommer ligeledes med masser af selvtillid med fem sejre i streg – den seneste hjemme mod Århus Håndbold fredag aften.

Seks gange indenfor de seneste otte år har vi været en del af pokalturnerings Final4, og tirsdag aften jagter vi vores fjerde deltagelse på stribe.

Skal sejren komme i hus, får vi brug for fuld opbakning på lægterne, og der er fortsat ledige billetter til dette pokalkvartfinale-brag. Køb din billet lige her.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...