MicrosoftTeams-image (3)

Final4 plads på spil

 

I morgen (tirsdag) aften venter en af sæsonens hidtil vigtigste kampe, når vi på udebane mod Mors-Thy skal kæmpe om en af de særdeles eftertragtede Final4-pladser i Santander Cuppen. Kampstart er kl. 20.30.

Efter fredagens sejr over Ribe-Esbjerg holder vi fortsat fast i førstepladsen i Herre Håndbold Ligaen. Vi skal nu overføre momentum herfra til morgendagens afgørende kvartfinale i Santander Cuppen, der er en knald eller fald kamp.

Vi har haft en forholdsvis smertefri vej til kvartfinalen. Først besejrede vi Fredericia HK 19-28 på udebane, mens vi sidenhen ekspederede SUS Nyborg ud i 1/8 finalen med en overbevisende sejr på 17-37.

Mors-Thys vej har derimod være mere dramatisk. I 1/8 finalen var de således ude i en neglebider-kamp, hvor de til slut kunne juble over avancement efter en sejr på 27-26 over KIF Kolding.

Kvartfinalen skal spilles i Sparekassen Thy Arena, og der er ingen tvivl om, at Bette Balkan vil lægge et stort pres på os fra første fløjt.

Vi kommer dog med garanti også selv til at mærke støtte fra lægterne, da cirka 100 Aalborg-tilhængere vil tage vejen til Mors for at bakke drengene op i jagten på en Final4-billet.

Selvom du ikke er på plads i Sparekassen Thy Arena i morgen aften, kan du stadig følge vores jagt på avancement i pokalturneringen. Kampen vises nemlig live på TV2 Sport.
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse