MicrosoftTeams-image (3)

Final4 plads sikret efter ægte pokaldrama

Her til aften besejrede vi Bjerringbro-Silkeborg 30-27 i Jutlander Bank Arena, og vi er dermed klar til Santander Final4 efter et vaskeægte pokaldrama. Der var spænding til sidste minut og ikke færre end 14 udvisninger og tre røde kort blev det til undervejs.

Intensiteten var helt i top fra start af aftenens Santander Cup 1/4-finale. Uret havde således ikke rundet to minutter, før aftenens første udvisning faldt.

De mange udvisninger gav til tider en noget urytmisk affære, men det var os, der først fik momentum på vores side.

Godt halvvejs i første halvleg havde vi således spillet os til en 10-7 føring. Herefter var det gæsterne, der fik tur i den, og frem mod pausen havde vi svært ved at få afvist BSH-mandskabet.

De fik således spillet sig i front af flere omgange, og efter en tæt første halvleg var det helt lige ved pausen, 15-15.

I anden halvleg var det gæsterne, der byggede videre på deres momentum. Der var fortsat masser af intensitet og nerve i kampen, men vi manglede den sidste skarphed.

Det udnyttede Bjerringbro-Silkeborg, og med et kvarter igen havde de spillet sig til en føring på 20-24.

Vi sled og fightede og fik på den måde langsomt kæmpet os tilbage i opgøret. Mikael Aggefors var kommet tilbage i buret, og med flere vigtige redninger havde han en afgørende hånd med i comebacket.

Ved stillingen 26-26 med seks minutter igen indkasserede Henrik Møllgaard sin tredje udvisning. Han måtte derfor sidde ude resten af opgøret, hvor han ellers var noteret for seks scoringer på lige så mange forsøg.

Vi fortsatte dog med en forbilledlig fight, og med et minut tilbage bragte kølige Buster Juul os foran 29-27 med sin sjette straffekastscoring ud af seks mulige.

Mikael Aggefors leverede angrebet efter en redning, og med 20 sekunder tilbage kunne Nikolaj Læsø dermed endegyldigt sende os i Santander Final4 med sin scoring til slutresultatet 30-27.

Drengene leverede en ægte mandfolkepræstation og et flot comeback i et sandt pokaldrama, og vi booker dermed billet til vores syvende Final4-deltagelse de seneste ti år.

De øvrige deltagere ved Santander Final4 er GOG, Skjern Håndbold og Mors-Thy Håndbold, og Final4-stævnet afvikles i juni 2021.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Buster Juul 7 (6), Henrik Møllgaard 6, Lukas Sandell 5, Felix Claar 3, Mark Strandgaard 2, Jonas Samuelsson 2, René Antonsen 2, Nikolaj Læsø 2, Sebastian Barthold 1.

Bjerringbro-Silkeborg målscorere:
Nikolaj Øris 7, Jesper Nøddesbo 4 (4), Sebastian Skube 4, Mads Andersen 3, Jacob Lassen 3, René Toft Hansen 2, Alexander Lynggaard 2, August Pedersen 1, Aksel Horgen 1.

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 7 x 2 min. + et rødt kort til Henrik Møllgaard efter tre udvisninger
Bjerringbro-Silkeborg: 7 x 2 min. + et rødt kort til Klaus Thomsen efter tre udvisninger samt et direkte rødt kort René Toft Hansen

Redninger:

Mikael Aggefors: 8/22 (36 %)
Simon Gade: 2/13 (15 %)

Johan Sjöstrand: 15/43 (35 %)
Kasper Larsen: 0/2 (0 %)
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse