MicrosoftTeams-image (3)

Final4 spilles i Gigantium Arena i Aalborg 4.-5. februar

Denne sæsons Final4 for herrer spilles i Gigantium Arena i Aalborg lørdag 4. februar og søndag 5. februar 2012.

Det er kendsgerning efter en beslutning taget i enighed mellem Divisionsforeningen Håndbold og de fire deltagende klubber, der er AG København, Nordsjælland Håndbold, Ajax og Aalborg Håndbold.

Nyheden får direktør Jan Larsen til at strække armene i vejret af glæde og begejstring:

– Det er et scoop for Aalborg Håndbold, for byen Aalborg og for håndbolden i hele Nordjylland, siger Jan Larsen. Det bliver to dage, hvor hele håndbold-Danmarks opmærksomhed vil være rettet mod Aalborg – med tre kampe direkte i tv, masser af tilskuere samlet i Gigantium til håndbold på højeste niveau.

– Det er lykkedes at få Final4 til Aalborg takket være et fint samarbejde med Aalborg Kommune, der altid forstår at være med til at trække store sportsbegivenheder til byen. Vi ved også, at Final4 trækker tilskuere, der overnatter og handler i byen i de to dage, holdene, der deltager, skal bruge hoteller, spisesteder m.v., og TV 2 slår lejr i byen i to dage og viser tre kampe fra Gigantium med tilsammen op mod en million seere, siger Jan Larsen.

– Final4 er en stor begivenhed og et stort arrangement, som vi går i kast med sammen med de øvrige tre deltagende klubber, men det gør vi med glæde, for det er med til at vise, at vi vil noget med herrehåndbolden i Aalborg, og vi får fasttømret brandet Aalborg Håndbold endnu mere. Final4 er et fælles projekt for de fire klubber, der står som arrangør sammen med Divisionsforeningen Håndbold, siger Jan Larsen.

Det er første gang, at afviklingen af finalestævnet i Nordea Cup er overdraget til klubberne og divisionsforeningen. Tidligere stod Dansk Håndbold Forbund for arrangementet.

Semifinalerne lørdag 4. februar ved Final4 er:

Kl. 14.30     AG København – Ajax
Kl. 16.15:   Aalborg Håndbold – Nordsjælland

Søndag 5. februar

Finale mellem de to vindere –  tidspunktet fastsættes senere.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...
arena-veszprem

Flyv med os til kvartfinalen i Veszprém!

Kom med Aalborg Håndbold og Rejsechefen til Champions League kvartfinalen i Veszprém! Nu har du mulighed for at rejse med holdet med privatfly til den vigtige kvartfinale i Veszprém. Afrejse...

Håndbold i verdensklasse