MicrosoftTeams-image (3)

Finale/bronze-kamp i Jutlander Bank Arena søndag 31. maj

På lørdag, 23. maj kl. 14.00 spiller vi den anden og afgørende semifinale på udebane i Kolding. Vi er på forhånd bagud med seks mål, som skal indhentes, hvis vi skal i DM-finalen for tredje sæson i træk.

Uanset udfaldet af semifinalen på lørdag er det en kendsgerning, at vi spiller første DM-finale eller første bronze-kamp på udebane torsdag 28. maj – modstanderen er enten Skjern Håndbold eller Bjerringbro-Silkeborg uanset, om det er finale eller bronze-kamp.  

Hvis det er DM-finale, spilles kampen kl. 21.00 og vises på TV 2. Hvis det er bronze-kamp, spilles den 18.30 og vises ikke på tv.

Vi har hjemmebane i Jutlander Bank Arena søndag 31. maj. Hvis det er finale, spilles kampen kl. 20.15 og vises på TV 2. Hvis det er bronze-kamp, spilles den kl. 15.00 – og kampen vises ikke på tv.

På grund af opsætning af nye tribuner i storhallen, spilles denne – sæsonens sidste kamp – under alle omstændigheder i is-arenaen.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse