pokaler_header_new

Finale/bronze-kamp i Jutlander Bank Arena søndag 31. maj

På lørdag, 23. maj kl. 14.00 spiller vi den anden og afgørende semifinale på udebane i Kolding. Vi er på forhånd bagud med seks mål, som skal indhentes, hvis vi skal i DM-finalen for tredje sæson i træk.

Uanset udfaldet af semifinalen på lørdag er det en kendsgerning, at vi spiller første DM-finale eller første bronze-kamp på udebane torsdag 28. maj – modstanderen er enten Skjern Håndbold eller Bjerringbro-Silkeborg uanset, om det er finale eller bronze-kamp.  

Hvis det er DM-finale, spilles kampen kl. 21.00 og vises på TV 2. Hvis det er bronze-kamp, spilles den 18.30 og vises ikke på tv.

Vi har hjemmebane i Jutlander Bank Arena søndag 31. maj. Hvis det er finale, spilles kampen kl. 20.15 og vises på TV 2. Hvis det er bronze-kamp, spilles den kl. 15.00 – og kampen vises ikke på tv.

På grund af opsætning af nye tribuner i storhallen, spilles denne – sæsonens sidste kamp – under alle omstændigheder i is-arenaen.

 

681F137B-CD5C-4FDA-B369-C5D408FA293A

Sejr i nordisk testkamp

Onsdag aften bød på et spændende nordisk brag, da vi tørnede sammen med Kolstad Håndball i en testkamp. Vi trak os sejrrigt ud af opgøret med slutcifrene 28-23 efter en...
rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...