pokaler_header_new

Finalechancen skal fastholdes i Jutlander Bank Arena

I morgen kl. 14.10 løber spillerne på banen til anden semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg. Efter nederlag på udebane i første kamp er kravet enkelt: Vind eller vink farvel til finalechancen.

Det er med kniven for struben, vi indtager banen i Jutlander Bank Arena i morgen. Vi skal bruge en sejr for at fremtvinge en tredje og altafgørende semifinale i Silkeborg.

Torsdagens kamp i Silkeborg forløb ikke som ønsket, og vi måtte tage hjem med et nederlag på 28-20. Kampen var som forventet fuld af intensitet og hårde fysiske dueller, hvor vi matchede det rutinerede BSV-mandskab. Vi var dog selv for uskarpe – specielt i afslutningerne.

Dette skal vi have lavet om på i morgendagens dyst, mens vi skal holde høj intensitet og vilje foran vores trofaste hjemmepublikum i Aalborg.

Traditionelt set har vi et godt tag på hjemmebane mod Bjerringbro-Silkeborg. De seneste fem indbyrdes møder i Aalborg er således endt med sejr til os – senest i en gyser tilbage i november, hvor vi i sidste sekund sikrede os en etmålssejr.

I morgen er der ligeledes garanti for spænding, dramatik og masser af fysiske nærkampe. Vi er tændt for at levere fra første fløjt foran vores fantastiske tilhængere, så vi sammen med jer på lægterne kan fremtvinge den altafgørende tredje semifinale.

Du kan fortsat nå at støtte drengene i jagten på en finaleplads. Der er stadig enkelte ledige billetter til kampen i morgen, som kan købes lige her.

Kampstart er kl. 14.10.

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...