pokal header web

Finalechancen slukket

Et nederlag på 28-32 til Bjerringbro-Silkeborg i eftermiddagens kamp betød, at vi desværre må vinke farvel til chancen for at gentage sidste sæsons DM-triumf. Vi skal nu i stedet se frem mod bronzedysten, hvor vi vil gå benhårdt efter at slutte sæsonen af med et sæt medaljer.

Der var masser af tænding og intensitet fra kampens start, og det medlevende publikum var med lige fra første fløjt, hvor der var noget at juble over i begge lejre.

Åbningen på kampen var nemlig helt tæt, og ingen af holdene formåede at tage teten på kampen. Indledningen foregik i et hæsblæsende tempo med masser af mål, og desværre var det udeholdet, der først fik en smule kontrol på tingene.

Det benyttede de sig af til at skabe et lille hul i første halvleg – et hul, der var på to mål ved pausen, hvor stillingen var 16-18 til gæsterne fra BSV.

Vi havde spillet flot angrebsmæssigt i de første 30 minutter, men vi havde samtidigt problemer i forsvaret, hvilket også gjorde det svært for målmændene.

Efter pausen kom vi desværre dårligt ud. BSV kom ud i overtal, og allerede efter ni sekunder smed de bolden i nettet. Efterfølgende brændte vi et par afslutninger, mens gæsterne fik scoret yderligere to mål, og forspringet var derfor pludselig oppe på 16-21.

Vi kæmpede for at komme tilbage men havde svært ved at spise af forspringet. Det blev ikke nemmere, da Martin Larsen fik sin tredje udvisning og dermed rødt kort efter 37 minutters spil – i øvrigt i en kamp, der var hårdt spillet, og som bød på ikke færre end 14 udvisninger.

Forspringet til gæsterne nåede syv mål, men vi fik af flere omgange barberet det ned til fire mål. På trods af hård fight kom vi dog ikke tættere på, og vi måtte derfor sande, at finaledrømmen blev slukket her til eftermiddag.

Vi tabte på dagen til et velspillende BSV-mandskab, som vi må erkende har været det bedst spillende hold i denne semifinaleserie.

I stedet skal vi nu rette fokus mod bronzekampene. Der er stadig et sæt medaljer at spille om, og vi vil gå benhårdt efter at sikre os metal til klubben i denne sæson. Information omkring bronzekampene meldes ud snarest muligt på hjemmeside og vores sociale medier. 

4.458 tilskuere mødte op til eftermiddag i Jutlander Bank Arena, og vores trofaste hjemmepublikum var som altid garant for fantastisk støtte kampen igennem.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 6, Patrick Wiesmach 4, Buster Juul 4, Tobias Ellebæk 3, Andreas Holst 3, Martin Larsen 3, Magnus Saugstrup 2, René Antonsen 1, Simon Hald 1, Sebastian Barthold 1. 

Målscorere for Bjerringbro-Silkeborg:
Nikolaj Øris Nielsen 9, Nikolaj Markussen 6, Jacob Lassen 3, Stefan Hundstrup 3, Jesper Nøddesbo 3, Johan Hansen 2, Sebastian Skube 2, Michael Knudsen 2, Mads Øris Nielsen 1, Martin Risom 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 6 x 2 min.
Bjerringbro-Silkeborg: 8 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.458. 
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse