pokal header web

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.

Finaleopgøret startede med masser af tempo og mål i begge ender. Syv gange bragte vi os front, og alle syv gange svarede GOG igen med en udligning.

Med fire mål på stribe efterfølgende, bl.a. sat ind af tilbagevendte Lukas Sandell, fik vi skabt os et hul til 11-7.

Føringen holdt vi fast i frem til pausen, hvor stillingen var 16-13 i vores favør. 

Anden halvleg blev en lang intens og uhyre tæt affære. Vi holdte fast i føringen, men GOG var hele tiden i hælene på os, og med fem minutter tilbage bragte gæsterne sig foran for første gang i kampen.

I en hæsblæsende afslutning manglede vi den afgørende skarphed, og de berømte marginaler faldt i stedet ud til GOG’s fordel, der altså sikrede sig sejren på 26-27.

Det blev dermed ikke til et fjerde dansk mesterskab på stribe, og vi ønsker i stedet tillykke til GOG.

Den afsluttende finale blev spillet i en vanvittig kulisse, hvor 5.020 tilskuere var med til at skabe en fantastisk ramme. Slutteligt vil vi gerne sige TUSIND TAK for opbakning til vores forrygende hjemmepublikum – ikke blot i dag men gennem hele sæsonen!

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Aron Pálmarsson 5, Sebastian Barthold 5, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 3, Kristian Bjørnsen 2, Henrik Møllgaard 2, Felix Claar 2, Jesper Nielsen 1, René Antonsen 1.

GOG målscorere:
Jerry Tollbring 8, Emil Madsen 6, Mathias Gidsel 4, Kasper Kildelund 4, Simon Pytlick 4, Morten Olsen 1.
 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 4 x 2 min.
GOG: 3 x 2 min.

Redninger:
Simon Gade: 14/38 (37 %)

Mikael Aggefors: 0/1

Viktor Hallgrimsson: 4/16 (25 %)
Torbjørn Bergerud: 6/20 (30 %)

Dagens tilskuertal i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena var 5.020. Tak for opbakningen. 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse