pokal header web

Finaleplads er på spil

I denne weekend er hele håndbold-Danmarks blikke rettet mod BOXEN i Herning, hvor Santander Final4 afvikles. Lørdag spiller vi semifinale mod Bjerringbro-Silkeborg – kampen starter kl. 16.00.

Der er lagt op til masser af spænding og drama i weekenden, når årets pokalvinder skal findes. Inden vores semifinale mødes Århus Håndbold og Skanderborg Håndbold i kampen om den anden finaleplads.

I vores semifinale kan vi se frem til en svær kamp mod Bjerringbro-Silkeborg, som vi har haft mange drabelige opgør mod de seneste sæsoner.

Lørdagens semifinale bliver betydende kamp nummer 12 mod BSV de seneste tre sæsoner – heriblandt har der været fem semifinaleopgør i Herre Håndbold Ligaen med en samlet sejr til hvert hold.

I indeværende sæson er de to indbyrdes opgør først blevet afgjort til allersidst – desværre begge gange med lørdagens modstander som sejrherrer.

Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, hvad målet for lørdagens semifinale er – det er nemlig en sejr og dermed vores anden deltagelse i en pokalfinale i klubbens historie.

Samtidigt er det også sikkert, at der med garanti venter os et svært opgør, hvor de berømte marginaler endnu engang kan blive udslagsgivende i kampen mod midtjyderne.

Bjerringbro-Silkeborg føres i målmæssig forstand an af de to danske verdensmestre Johan Hansen og Nikolaj Øris, der tilsammen er noteret for 259 mål i indeværende sæson. Til at styre spillet har de spilfordeler Sebastian Skube, som har været involveret i 136 mål for BSV-mandskabet i hans 23 ligakampe.

BOXEN er klar til at byde på tophåndbold hele weekenden, og scenen er sat til en håndboldfest af de helt store. Vi forventer op mod 500 Aalborg-tilhængere på plads, og drengene er klar til at gøre alt, hvad der står i deres magt, for at de kan få lov til at opleve historie i form af klubbens første pokaltriumf.

Der er dog lang vej dertil, og første skridt skal tages lørdag eftermiddag mod Bjerringbro-Silkeborg. Spillerne er klar til at give alt, og vi håber I er det samme på lægterne fra første fløjt, så vi sammen kan sikre os finalepladsen søndag.

Vores semifinale starter kl. 16.00, mens første semifinale spilles 13.30. Det er fortsat muligt at købe billetter, som gælder til hele weekenden – dette gøres lige her.
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse