MicrosoftTeams-image (3)

​Finalepladsen kan sikres onsdag

Onsdag aften venter det andet semifinalebrag mod Bjerringbro-Silkeborg, og vi kan med en sejr eller uafgjort gøre arbejdet færdigt og sikre os en plads i DM-finalen.

Første semifinale var i Sparekassen Danmark Arena for en uge siden, hvor vi vandt 24-22. En kamp hvor vi havde teten hele vejen, men en uskarp slutfase bragte spænding i opgøret frem mod slutfløjtet. Nikolaj Læsø blev topsorer med ni mål i kampen, og drengene er nu klar til at give den sidste skalp i kampen om finalepladsen.

I den modsatte semifinale tog GOG imod Skjern Håndbold i Gudme, hvor GOG efter en tæt første halvleg fandt de gode takter frem i anden halvleg og vandt med hele ti mål til slutstillingen 33-23. Fynboerne kan derfor ligeledes afgøre det med en sejr onsdag aften i Skjern.

Vi forventer et stort pres fra lægterne i JYSK Arena, og vi ved, der venter en svær udebane, hvor vi kun vandt med et enkelt mål i grundspillet i efteråret.

Op mod 200 fans tager turen med os til Silkeborg, hvor det røde hjørne vil gøre alt for at heppe drengene til en sejr og dermed sikre den syvende finaleplads siden 2010 (foruden mesterskabet i 2020, som blev afgjort ud fra grundspillet).

Det kræver altså minimum ét point for at afgøre det onsdag aften, ellers venter en tredje og afgørende kamp på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena på lørdag 4. juni kl. 16.00.

Men vi sætter alle sejl ind for at afgøre det allerede onsdag, og vi er garanteret at spille med om medaljer. Vi vil melde nærmere ud om de kommende kampe, så snart semifinalerne er afgjort.

Kampen starter kl. 20.30, og har du ikke mulighed for at tage med til Silkeborg, så kan du følge med fra sofaen på TV2 Sport.

#klartilkamp 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse