pokal header web

​Finalepladsen kan sikres onsdag

Onsdag aften venter det andet semifinalebrag mod Bjerringbro-Silkeborg, og vi kan med en sejr eller uafgjort gøre arbejdet færdigt og sikre os en plads i DM-finalen.

Første semifinale var i Sparekassen Danmark Arena for en uge siden, hvor vi vandt 24-22. En kamp hvor vi havde teten hele vejen, men en uskarp slutfase bragte spænding i opgøret frem mod slutfløjtet. Nikolaj Læsø blev topsorer med ni mål i kampen, og drengene er nu klar til at give den sidste skalp i kampen om finalepladsen.

I den modsatte semifinale tog GOG imod Skjern Håndbold i Gudme, hvor GOG efter en tæt første halvleg fandt de gode takter frem i anden halvleg og vandt med hele ti mål til slutstillingen 33-23. Fynboerne kan derfor ligeledes afgøre det med en sejr onsdag aften i Skjern.

Vi forventer et stort pres fra lægterne i JYSK Arena, og vi ved, der venter en svær udebane, hvor vi kun vandt med et enkelt mål i grundspillet i efteråret.

Op mod 200 fans tager turen med os til Silkeborg, hvor det røde hjørne vil gøre alt for at heppe drengene til en sejr og dermed sikre den syvende finaleplads siden 2010 (foruden mesterskabet i 2020, som blev afgjort ud fra grundspillet).

Det kræver altså minimum ét point for at afgøre det onsdag aften, ellers venter en tredje og afgørende kamp på hjemmebane i Sparekassen Danmark Arena på lørdag 4. juni kl. 16.00.

Men vi sætter alle sejl ind for at afgøre det allerede onsdag, og vi er garanteret at spille med om medaljer. Vi vil melde nærmere ud om de kommende kampe, så snart semifinalerne er afgjort.

Kampen starter kl. 20.30, og har du ikke mulighed for at tage med til Silkeborg, så kan du følge med fra sofaen på TV2 Sport.

#klartilkamp 
 

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse