MicrosoftTeams-image (3)

Finaletid!

Onsdag aften går det løs, når første DM-finale spilles i en udsolgt Jutlander Bank Arena, hvor Bjerringbro-Silkeborg kommer på besøg.

Det er syvende gang de seneste 12 år, vi er blandt de to sidste mandskaber i kampen om DM-trofæet – og kl. 20.30 onsdag aften skydes den afsluttende del af jagten på vores sjette DM-titel for alvor i gang.

Modstanderen er som nævnt Bjerringbro-Silkeborg, og det er første gang vi krydser klinger i en DM-finale, mens vi til gengæld har stået over for hinanden flere gange i semifinalen de seneste sæsoner.

Der har været mange drabelige dueller de senere år, og denne sæsons finaleserie er formentlig ingen undtagelse – og det hele starter i en udsolgt Jutlander Bank Arena, hvor vi er helt klar til at jagte den perfekte start på finalerne med vores fantastiske fans i ryggen.

Har du ikke billet til kampen, kan du følge den første DM-finale live på TV2 Sport. Kampstart er kl. 20.30.

Til dig med billet:
I denne tid er der nogle særlige praktiske forhold, der gør sig gældende. Vi opfordrer derfor til, at du orienterer dig på denne side, hvor du finder al information omkring krav om coronapas, særlige indgangsforhold. mundbind mm. – dørene åbner kl. 19.00.
 
Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er torsdag kl. 20.30.

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link – (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Skive fH er første modstander i Santander Cup

Aalborg Håndbolds første skridt på vejen mod en ny Final4-deltagelse går via Skive fH tirsdag aften. Læs optakt til kampen med Marinus Munk. Efter skuffelsen i årets pokalfinale begynder vejen...
BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...

Håndbold i verdensklasse