pokal header web

Flere end 3.000 tilskuere i Gigantium på fredag

På den sidste dag i februar kan vi se tilbage på fire kampe i Gigantium i februar med tilsammen 16.000 tilskuere – altså 4.000 i gennemsnit, og når vi på fredag kl. 19.30 møder nyoprykkerne fra SønderjyskE, så vi ved allerede nu, at der kommer flere end 3.000 på lægterne til den kamp.

Vi har revanche til gode mod sønderjyderne, der ligesom de andre oprykkere har overrasket positivt i en sæson med mange uforudsigelige resultater. SønderjyskE har specielt hjemme i Humlehøj Hallen i Sønderborg taget en stor del af de 14 point, holdet har opnået. Vi tabte således 27-26 dernede sidst i oktober i en kamp, hvor ikke mindst keeper René Villadsen viste sit store potentiale. De 14 point placerer holdet på en øjeblikkelig 12. plads ud af de 14 hold.

– Vi er forberedte på et SønderjyskE-mandskab, der går efter en ny overraskelse i aften. Vi skal imidlertid sikre os sejren i aften for at få den bedste start på "indflyvningen" til slutspillet, siger cheftræner Robert Hedin.

SønderjyskE har en del spillere på holdet med liga-erfaring fra tidligere. Det gælder blandt andre Rune Ohn, tidligere Skjern og AaB, Lasse Andersen, tidligere Team Tvis Holstebro, Kenneth Peters, tidligere Fredericia HK og Mors-Thy Håndbold, og endelig har højre backen Maik Makowka prøvet kræfter med den tyske Bundesliga.

I bagkæden skal vi ligeledes holde øje med rapfodede Martin Hansen, tidligere HC Midtjylland, og den tidligere AaB'er Mikkel Ibsen. På stregen finder vi en landets store talenter, Anders Zachariassen, der også er en god forsvarsspiller.

Robert Hedin har hjøjre backen Martin larsen på skånekost i denne. Larsen måtte opgive at spille i kampen mod KIF Kolding på grund af knæ-problemer, og det vides ikke, om han bliver klar.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse