pokal header web

Flere end 3.500 tilskuere på lægterne i Gigantium til Sport 24 Super Cup

Det nordjyske håndboldpublikum viser stor interesse for de to kampe ved Sport 24 Super Cup, der spilles i Gigantium fredag aften. 

kl. 18.00 mødes de to stærke damehold Viborg HK og FC Midtjylland, og kl. 20.00 indtager herrespillerne fra KIF Kolding København og Aalborg Håndbold banen i Gigantium for at dyste om sæsonens første titel.

Det er Divisionsforeningen Håndbold, der arrangerer Sport 24 Super Cup, mens Aalborg tager sig af det praktiske i forbindelse med kampene.

– Der kommer mindst 3.500 tilskuere, siger direktør Jan Larsen. Det er super fedt at skyde sæsonen i gang med Super Cup, og det er glædeligt, at der kommer så mange tilskuere. Det er fire stærke hold med mange profiler, så jeg håber og tror, at vi får to underholdende og seværdige kampe.

De to midtjyske damehold plejer at give hinanden tætte kampe, og det kan vi også forvente os denne gang. Samtidig er der gensyn med to karimastiske trænere på de to hold: Den tidligere Aalborg DH-træner Christian Dalmose er cheftræner hos Viborg HK, mens Helle Thomsen, tidligere Frederikshavn, står i spidsen for FC Midtjylland.

Kampene mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold indeholder næsten også altid garanti for intensitet, drama og stor jævnbyrdighed, og det er samtidig mulighed for at se Aalborg Håndbolds nye spillere i akton for første gang i Gigantium.

Har du ikke allerede sikret dig billet til kampene – to kampe for én kamps pris – så kan købe på www.aalborghaandbold.dk, ligesom det er muligt at købe billet ved indgangen.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse