pokaler_header_new

Flere end 3.500 tilskuere på lægterne i Gigantium til Sport 24 Super Cup

Det nordjyske håndboldpublikum viser stor interesse for de to kampe ved Sport 24 Super Cup, der spilles i Gigantium fredag aften. 

kl. 18.00 mødes de to stærke damehold Viborg HK og FC Midtjylland, og kl. 20.00 indtager herrespillerne fra KIF Kolding København og Aalborg Håndbold banen i Gigantium for at dyste om sæsonens første titel.

Det er Divisionsforeningen Håndbold, der arrangerer Sport 24 Super Cup, mens Aalborg tager sig af det praktiske i forbindelse med kampene.

– Der kommer mindst 3.500 tilskuere, siger direktør Jan Larsen. Det er super fedt at skyde sæsonen i gang med Super Cup, og det er glædeligt, at der kommer så mange tilskuere. Det er fire stærke hold med mange profiler, så jeg håber og tror, at vi får to underholdende og seværdige kampe.

De to midtjyske damehold plejer at give hinanden tætte kampe, og det kan vi også forvente os denne gang. Samtidig er der gensyn med to karimastiske trænere på de to hold: Den tidligere Aalborg DH-træner Christian Dalmose er cheftræner hos Viborg HK, mens Helle Thomsen, tidligere Frederikshavn, står i spidsen for FC Midtjylland.

Kampene mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold indeholder næsten også altid garanti for intensitet, drama og stor jævnbyrdighed, og det er samtidig mulighed for at se Aalborg Håndbolds nye spillere i akton for første gang i Gigantium.

Har du ikke allerede sikret dig billet til kampene – to kampe for én kamps pris – så kan købe på www.aalborghaandbold.dk, ligesom det er muligt at købe billet ved indgangen.
 

rene-skud-sparekassen.jpg

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson. Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i...
fælles-finale-

Alle billetter revet væk til spillerpræsentation 

Samtlige 2.000 pladser til årets spillerpræsentation 22. august bliver udfyldt.  På mindre end to døgn er de i alt 2.000 gratis adgangstegn til årets spillerpræsentation i Sparekassen Danmark Arena blevet...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark Arena i Aalborg
Aalborg Håndbold-THW Kiel Foto: Henrik Hansen

Voldsom interesse for årets spillerpræsentation

Flere end 1.600 fans har allerede afhentet billet til arrangementet 22. august. I alt kun plads til 2.000 deltagere. Da Aalborg Håndbold mandag kunne melde ud om muligheden for at...