MicrosoftTeams-image (3)

Flere end 3.500 tilskuere på lægterne i Gigantium til Sport 24 Super Cup

Det nordjyske håndboldpublikum viser stor interesse for de to kampe ved Sport 24 Super Cup, der spilles i Gigantium fredag aften. 

kl. 18.00 mødes de to stærke damehold Viborg HK og FC Midtjylland, og kl. 20.00 indtager herrespillerne fra KIF Kolding København og Aalborg Håndbold banen i Gigantium for at dyste om sæsonens første titel.

Det er Divisionsforeningen Håndbold, der arrangerer Sport 24 Super Cup, mens Aalborg tager sig af det praktiske i forbindelse med kampene.

– Der kommer mindst 3.500 tilskuere, siger direktør Jan Larsen. Det er super fedt at skyde sæsonen i gang med Super Cup, og det er glædeligt, at der kommer så mange tilskuere. Det er fire stærke hold med mange profiler, så jeg håber og tror, at vi får to underholdende og seværdige kampe.

De to midtjyske damehold plejer at give hinanden tætte kampe, og det kan vi også forvente os denne gang. Samtidig er der gensyn med to karimastiske trænere på de to hold: Den tidligere Aalborg DH-træner Christian Dalmose er cheftræner hos Viborg HK, mens Helle Thomsen, tidligere Frederikshavn, står i spidsen for FC Midtjylland.

Kampene mellem KIF Kolding København og Aalborg Håndbold indeholder næsten også altid garanti for intensitet, drama og stor jævnbyrdighed, og det er samtidig mulighed for at se Aalborg Håndbolds nye spillere i akton for første gang i Gigantium.

Har du ikke allerede sikret dig billet til kampene – to kampe for én kamps pris – så kan købe på www.aalborghaandbold.dk, ligesom det er muligt at købe billet ved indgangen.
 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse