pokaler_header_new

Flere tilskuere i Jutlander Bank Arena

Fredag præsenterede politikerne en ny aftale for bl.a. indendørs idræt, og det er med stor glæde, vi kan meddele, at der til vores kommende hjemmekampe vil være adgang for væsentlig flere tilskuere.

De nye retningslinjer indebærer bl.a., at Jutlander Bank Arena vil blive opdelt i sektioner med maksimalt 500 personer i hver. Hver sektion har sin egen ind- og udgang samt toiletfaciliteter.

Desuden vil det nu også være tilladt for personer i samme husstand og tilsvarende nære kontakter at sidde uden et sædes mellemrum.

Med disse nye retningslinjer bliver det nu muligt at give adgang til alle vores sæsonkortholdere og samarbejdspartnere, og det glæder os naturligvis.

– Det er fantastisk, at vi nu kan give adgang til alle dem, der allerede har købt plads. Vi har nu påbegyndt et kæmpe stort arbejde, da det er rigtig mange restriktioner, der skal tages højde for. Men det skal vi nok få løst, og vi er helt klar til, på forsvarlig vis, at byde mange tilskuere velkommen til vores næste hjemmekamp, siger direktør Jan Larsen.

Næste hjemmekamp er lørdag 19. september kl. 14.00 mod Mors-Thy.

Alle sæsonkortholdere og samarbejdspartnere har modtaget en mail med nærmere information.

Det vides endnu ikke, hvorvidt vi kan sælge billetter i løssalg til vores kommende kampe – såfremt det er muligt, vil vi naturligvis melde det ud på vores hjemmeside og sociale medier.

Med de nye retningslinjer er du med et sæsonkort sikret adgang til alle vores hjemmekampe. Som noget nyt kan du i denne sæson også købe dit sæsonkort på abonnement. Læs mere og køb dit sæsonkort her.
 

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...