MicrosoftTeams-image (3)

Flot afslutning i EHF Cuppen med meget få ressourcer

Ressourcerne var få, men det blev mere end opvejet af vilje og fight, da vi var meget tæt på at snuppe begge point i vores sidste kamp i EHF Cuppen på udebane i Granollers i Spanien. Resultatet blev 24-24 efter spansk føring på 13-10 ved pausen. 

Vi spillede med de samme otte-ni spillere hele kampen, og de fleste af dem var på banen i samtlige 60 minutter. Derfor var det ekstra flot, at vi kom flot igen efter at have været bagud med tre mål ved pausen. 

Vi kom foran for første gang i kampen ved 16-15 efter knap 10 minutter af 2. halvleg. Derfra øgede vi føringen til fire mål ved 21-17 med 13 minutter igen. I den næste periode af kampen kneb det med at komme til scoringer, og hjemmeholdet udlignede til 22-22 med seks minytter igen. Iegn viste vi flot moral. Buster Juul var i 2. halvleg omskolet til stregspillet og scorede til 23-22, og Morten Slundt gjorde det til 24-22 med sit eneste mål i kampen med tre et halvt minut igen. 

Her blev vi ramt af to udvisninger på samme tid. Først en fejlagtig en af slagsen til Håvard Tvedten og dernæst en til Martin Larsen. Vi holdt stand frem til et minut før tid, hvor det blev 24-23, og med ni sekunder igen scorede højre fløjen Sole sit 10. mål i kampen til slutresultatet 24-24. 

Lidt ærgerligt, at det ikke blev til begge point, men set over kampen som helhed kan vi være stolte af vores indsats. Søren Westphal lyste op som holdets bedste spiller med en redningsprocent på 46 og viste dermed berettigelsen af udtagelsen til udviklingslandsholdet. 

Resultatet betyder, at vi slutter EHF Cup-deltagelsen af med tre point mod de to hold, der går videre i turneringen. 

Generelt viste kampen, at vi er på rette spor, og vi har nu to en halv uge frem mod første kamp i slutspillet. Kampen gav comeback i fem minutter i forsvaret til Olafur Gustafsson.

Vi var uden Andreas Palicka, Simon Hald, Rene Antonsen, Jesper Meinby og Emil Berggren. Spillere, som forhåbentligt alle stempler ind i slutspillet. 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse