pokaler_header_new

Flot comeback sikrede sejren

Efter at have været nede med seks mål i første halvleg, fik vi med en forbilledlig fight kæmpet os tilbage, og spillede os til to vigtige point efter en sejr på 32-30 mod Fredericia.

Det krævede i den grad hårdt fight at hive de to point hjem i dag i Sparekassen Danmark Arena.

Lukas Sandell blev noteret for opgørets første mål, men det blev vores eneste føring i en første halvleg, hvor vi i store perioder sled med tingene.

Gæsterne fra Fredericia spillede 7 mod 6 fra start til slut, og i de første 30 minutter havde vi rigtig svært ved at kontrollere det.

De spillede tålmodigt, og kom frem til gode chancer, som de effektivt udnyttede. Det betød, at gæsternes forspring undervejs nåede seks mål.

Vi sluttede dog halvegen fint af, og vi fik derfor reduceret til pausestillingen 15-18.

Efter pausen fik vi bedre styr på defensiven, og offensivt fortsatte vi de fine takter.

Ti minutter inde i anden halvleg fik vi bragt os i spidsen igen for første gang siden 1-0, da Benjamin Jakobsen gjorde det til 20-19.

I resten af opgøret var vi et lille skridt foran på måltavlen, men vi fik aldrig skabt et afgørende hul, og der var derfor lagt i kakkelovnen til en tæt afslutning.

Her trak vi det længste strå, og vores topscorer Felix Claar afgjorde definitivt kampen med sin ottende scoring til slutresultatet 32-30 med fem sekunder tilbage.

En god holdindsats og flot fight hele kampen igennem gav derfor pote til sidst, og vi kan dermed sætte to vigtige point ind på kontoen.

Næste opgave er på onsdag, hvor vi på udebane møder Skive fH. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 8, Aron Pálmarsson 6, Buster Juul 4, Lukas Sandell 4, Nikolaj Læsø 2, Martin Larsen 2, Kristian Bjørnsen 2, Benjamin Jakobsen 2, Jonas Samuelsson 1, Sebastian Barthold 1. Fredericia Håndboldklub målscorere:
Cornelius Kragh 10, Martin Bisgaard 5, Kristian Stoklund 4, Anders Kragh Martinussen 3, Jakob Frederiksen 2, Kasper Young 2, Nikolaj Nielsen 2, Mads Christiansen 1, Nikolaj Nørager 1. 

 
Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

Fredericia Håndboldklub: 3 x 2 min.Redninger:Simon Gade: 3/20 (15 %)

Mikael Aggefors: 5/18 (28 %)Emil Tellerup: 7/28 (25 %)
Jens Fredsgaard: 3/13 (28 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 2.852. 
 

fans-klud

Sæsonens tre første ligakampe i salg

Billetsalget til sæsonens tre første hjemmekampe i HTH Herreligaen er netop startet, og vi kan næsten ikke vente med at byde jer velkommen tilbage i Sparekassen Danmark Arena. Vi indleder...
pokal-png.png

Historisk sæson slutter med en sølvmedalje

I går sluttede sæsonen 2021/22 for vores vedkommende med sølvmedaljer efter en uge med to intense og spændende DM-finaler mod GOG. Trods skuffelsen ser vi dog tilbage på en historisk sæson med mange store øjeblikke og oplevelser både nationalt og internationalt.
Resultat_-_GOG_2.png

Finalenederlag i ny gyserkamp

I en ny tæt og intens finalekamp var det GOG, der trak det længste strå, og med en udesejr på 26-27 i en udsolgt Sparekassen Danmark Arena er GOG dermed danske mestre.