MicrosoftTeams-image (3)

Flot forsvarsspil holder liv i muligheden for fjerdeplads

En fantastisk forsvarsindsats gav en 20-24 sejr i aftenens udekamp mod Århus Håndbold efter føring på 8-12 ved pausen.

Hjemmeholdet havde aldrig føringen undervejs, men det holdte fortsat hårdt i perioder. Fra starten spillede vi uden slinger i valsen og fik opbygget en føring på 1-7.

Århus gik herefter over til at spille 7 mod 6, og de kom bedre frem til chancer. De fik således lukket hullet og udlignet til 8-8 med fem minutter tilbage af første halvleg. Herfra fik vi sluttet rigtig godt af og med fire scoringer på stribe, kunne vi gå til pause foran 8-12.

Efter holdene havde været i omklædningsrummene fortsatte kampen med at bølge lidt frem og tilbage, og vi kunne ikke få slået det afgørende hul. Defensivt stod vi stadig solidt, også selvom hjemmeholdet fortsatte med at spille 7 mod 6. Angrebsmæssigt havde vi dog svære ved at finde løsningerne på trods af, vi halvvejs i halvlegen også forsøgte os med 7 mod 6.

Hver gang århusianerne var lige ved at lukke hullet fik vi dog sat en vigtig scoring ind eller lavet et forsvarsstop. Men den fulde forløsning lod vente på sig indtil, der manglede lidt over et minut af kampen.

Stillingen var 20-22 med Århus på bolden. Hjemmeholdet kom vi igennem, men Mikael Aggefors hev en pragtredning op af hatten, hvilket var én af mange fra hans side, og han sluttede med en redningsprocent på 44.

Angrebet efter satte Simon Hald en scoring i kassen, og kampen var dermed endegyldigt afgjort. Det var til stor jubel for de cirka 80 medrejsende Aalborg-tilhængere, der skabte en flot stemning gennem hele kampen.

Med sejren holder vi liv i muligheden for fjerdepladsen, og det hele skal nu afgøres på onsdag. Her skal vi have hjælp fra Nordsjælland, der møder TTH Holstebro, mens vi selv skal gøre vores del med en sejr hjemme over GOG. Køb din billet til vores kamp mod GOG her.

MATCHFACTS:

Målscorere for Århus Håndbold:
Omar Ingi Magnusson 6, Tobias Møller 3, Anders Martinussen 3, Mads Honoré 2, Torben Petersen 2, Mathias Møller 1, Sigvaldi Gudjonsson 1, Frederik Schilling 1, Nikolaj Læsø 1. 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 6, Martin Larsen 4, Andreas Holst 4, Buster Juul 4, Simon Hald 3, Jesper Meinby 2, Mikael Aggefors 1. 

Udvisninger:
Århus Håndbold: 2 x 2 min
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min

Dagens tilskuertal i Ceres Arena var 2.740.  
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse