MicrosoftTeams-image (3)

Flot holdpræstation endte med etmåls-nederlag

En fremragende holdpræstation fra vores amputerede mandskab var lige ved at give point i dagens VELUX EHF Champions League udekamp mod PGE Vive Kielce. I sidste ende måtte vi dog se os slået 28-27 efter 15-14 ved pausen.

Allerede fra starten af kampen havde trænerteamet valgt at satse på 7 mod 6 spillet, som vi spillede i store perioder af kampen med succes. De første par angreb gav det plads til Andreas Holst, der bombede vores to første mål i kassen.

De første tyve minutter spillede vi utroligt klogt og fik opbygget et tremåls-forspring på den svære udebane. Efterfølgende ramte vi en kort periode med et par tekniske fejl, som hjemmeholdet straffede kynisk, og polakkerne kom herefter i teten.

Vi holdt dog fast frem mod pausen, og efter de første 30 minutter kunne spillerne gå i omklædningsrummet bagud med en enkelt. Det var en første halvleg, hvor vi spillede rigtigt klogt på nær den korte periode med et par tekniske fejl.

Efter pausen startede vi skidt ud. Flere tekniske fejl gav Kielce et lille hul, og det så sort ud mod forrige sæson Champions League mestre. Skader betød, at vi kun havde 12 mand til rådighed, og de leverede alle en mandfolkepræstation.

Spillerne gav ikke op og fik kæmpet sig tilbage, og vi tog ovenikøbet en tomåls-føring med lidt over ti minutter igen. Det fik for alvor hjemmeholdet til at vågne, og to dårlige minutter endte 3-0, og Kielce var igen i spidsen. I et overtal kort efter fik polakkerne udbygget føringen til tre ved stillingen 26-23.

Endnu engang kæmpede vi os tilbage, og først udlignede Simon Hald til 26-26, mens Lovro Jotic gjorde det til 27-27 med godt et minut igen. Det efterfølgende angreb fik Michal Jurecki føringen tilbage til Dujshebaevs tropper, og Aron tog derefter timeout med 15 sekunder igen.

Bolden endte hos Jotic, der desværre måtte se sin afslutning blive stoppet af Slawomir Szmal i målet. Den store overraskelse udeblev dermed, og vi måtte konstatere, at et særdeles ærgerligt 28-27 nederlag var en realitet.

Vi var uden Patrick Wiesmach, Sebastian Barthold, Arnór Atlason og Tobias Ellebæk, der alle var blevet hjemme grundet skader. Det var altså en flot holdpræstation fra den amputerede 12 mands trup, som var lige ved at give point på en yderst svær udebane.

Realiteten er dog, at vi på trods af den fornemme præstation ikke får point med retur til Danmark. Fokus skal nu i stedet rettes mod den hjemlige 888liga, hvor vi har et vigtigt opgør onsdag hjemme i Jutlander Bank Arena, hvor Århus Håndbold kommer på besøg 18.30 – du kan sikre dig din billet til opgøret her.

MATCHFACTS:

Målscorere for PGE Vive Kielce:
Karol Bielecki 7 (4), Alex Dujshebaev 6, Michael Jurecki 4, Mateusz Jachlewski 3, Julen Aguinagalde 2, Krzysstof Lijewski 2, Dean Bombac 1, Uros Zorman 1, Blaz Janc 1, Manuel Strlek 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Janus Smarason 6, Andreas Holst 5, Buster Juul 5 (3), Simon Hald 4, Martin Larsen 3, Magnus Saugstrup 2, Lovro Jotic 2. 

Udvisninger:
PGE Vive Kielce: 1 x 2 min
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min

Dagens tilskuertal var 4.000.

Dagens dommere var Vaidas Mazeika og Mindaugas Gatelis fra Litauen. 
 

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp som Thomas Arnoldsen i sær ser frem til mod sin tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse