MicrosoftTeams-image (3)

Flot kamp gav fortjent to point over Bjerringbro-Silkeborg

En rigtig god julegave – sådan lidt for tidligt. Sejr på 29-26 på udebane over Bjerringbro-Silkeborg. En af de rigtig vigtige og rigtig gode sejre. Fortjent efter bedre spil end BSV i både forsvar og angreb, ligesom Ole Erevik vandt målmandsduellen over Green/Sijan. 

Samtidig vågnede bjørnen, Mads Mensah Larsen, op i 2. halvleg – efter at han angrebsmæssigt havde holdt sig i baggrunden i de første 30 minutter, men med fem mål på fem forsøg i de første 17 minutter bidrog han væsentligt til sejren. 

Generelt havde de kun otte spillere, vi benyttede i kampen, hver sin store andel af sejren. Der blev kæmpet hårdt og brugt mange kræfter, ligesom vi holdt hovedet koldt i de afgørende situationer specielt i 2. halvleg. 

Vi var i teten fra kampens start, og fra 3-3 trak vi fra til føring på 10-5 efter 17 minutter. Så gik vi lidt i stå, og i resten af halvlegen lykkedes det hjemmeholdet at komme op på pause-stillingen 13-13. 

Johan Jakobsson, Morten Slundt og Mads Mensah bombede målene ind efter pausen, og fra 17-17  efter otte minutter sagde vi farvel og tak. Det var sidste gang, BSV havde kontakt, og vi nåede op på fem måls føring ved 26-21 med otte minutter tilbage. 

Sejren var i hus, og jubelen brød hos den talstærke fan-skare, der havde taget turen til Aarhus. Fantastisk opbakning, som overdøvede hjemmeholdets fans kampen igennem. 
Stor tak til alle i og omkring Aalborg Håndbold Support. 

Vi gjorde arbejdet færdigt og puster nu igen KIF Kolding København og Skjern Håndbold i nakken. Fridag til spillerne i morgen. Derefter træning – også 1. juledag som forberedelse til hjemmekampen 2. juledag kl. 19.30 i Gigantium mod TMS Ringsted. 

Der skal yderligere to point på kontoen. 

Så bliver det rigtig håndbold-jul i Gigantium. 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse