MicrosoftTeams-image (3)

Flot kamp og et stort skridt videre i Champions League

Brodden blev hurtigt taget af de svenske og allerede efter 16 minutter havde træner Ulf Sivertsson taget to time outs, fordi han kunne set sit hold være magtesløse over for et velspillende hjemmeholdet, der forsvarede flot og bragte sig komfortabelt foran i den første fase af kampen.

De forsøg, som forsvaret lod komme forbi, tog Kappelin sig af i flot stil i målet, og på tempofyldt spil var vi foran 17-7 ved pausen.

Vi fortsatte de gode takter efter pausen, selv om der ind i mellem var et par koncentrationssvigt – især i forsvaret. Simon Hald fik chancer i begge ender af banen og foldede sig flot ud med seks scoringer, ligesom Marcus Mørk hamrede boldene i nettet nærmest efter behag i en periode.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen benyttede 2. halvleg til at skifte kraftigt ud og mod slutningen af kampen scorede U 18-spilleren Casper Holmen bl.a. et flot mål – hans første på liga-niveau.

Sejren betyder, at vi nu er på otte point i Champions League og er på en sikker tredjeplads – kun et point efter SG Flensburg-Handewitt på andenpladsen. Vi ser derfor frem til et brag af en kamp i Gigantium næste søndag 1. december kl. 16.00, hvor Flensburg kommer på besøg.

Inden da er der topopgør  i ligaen på onsdag kl. 19.30, hvor vi møder Skjern Håndbold.

 

vlcsnap-2023-12-10-14h34m47s087

Støt Mødrehjælpens indsamling onsdag

Doner nyt eller brugt sportstøj til børn til onsdagens fødselsdagskamp i Sparekassen Danmark Arena. I forbindelse med onsdagens kamp mod SønderjyskE fejrer Aalborg Håndbold 13-års fødselsdag. Vi ønsker os dog...
Merch webshop opslag (2)

2. søndag i advent = nyt tilbud i webshoppen!

Vi fejrer 2. søndag i advent med gratis tryk på spillertrøjer! Hver søndag i december fejrer vi advent med et skarpt tilbud i fanshoppen! I dag på anden søndag i...
REHH_dec2

Snævert nederlag til Ribe-Esbjerg

Trods en pauseføring på 12-18 måtte Aalborg Håndbold lørdag eftermiddag se sig slået 34-33 af de vestjyske værter. Mindre end 48 timer efter kampen på hjemmebane mod Paris Saint-Germain skulle...

Håndbold i verdensklasse