pokaler_header_new

Flot og klogt spil i 1. halvleg banede vejen for sejr i Skive

Med hiv og sving lykkedes det at vinde 32-28 i den vanskelige kamp på udebane mod bundholdet Skive, der kæmper flot og hårdt for overlevelse i landets bedste række. Det var også tæt på, at vi havde sat det ene point over styr i den heksekeddel, som vi selvforskyldt bragte os i med 10 minutter tilbage. 

Efter en solid føring på 17-12 ved pausen, gik vores forsvar i opløsning i 2.halvleg. Skive lykkedes med hurtigt spil og gode indspil til stregen.Vi holdt dog føringen på fem mål til 26-21 med 14 minutter tilbage, men så gik det galt i angrebsspillet, hvor vi gang på gang valgte de forkerte løsninger. Skive kæmpede flot, og Toudahl styrede angrebsspillet. Fra 28-27 til os scorede Håvard Tvedten og Emil Berggren vigtige mål, og med halvandet minut igen var kampen afgjort. 

Det blev også en kamp, hvor vi missede tre gange ud af seks  fra straffekastpletten. Buster Juul misbrugte på sit fjerde forsøg, og derefter misbrugte både Håvard Tvedten og Chris Jørgensen. 

Morten Slundt spillede en flot 1. halvleg og førte an i både forsvar og angreb, ligesom Martin Larsen også scorede  gode mål.

Efter pausen stemplede Håvard Tvedten ind med godt spil og vigtige mål og var stærkt medvirkende til sejren.

To meget vigtige point og revanche for nederlaget før jul. Sejren bringer os godt op i sub-toppen, og på onsdag venter en meget vigtig hjemmekamp i Jutlander Bank Arena mod topholdet Team Tvis Holstebro.

Forinden venter en tur til Rumænien i EHF Cuppen.

 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...