pokal header web

Flot premiere i Champions League, men ikke nok

En fortjent sejr til SG Flensburg-Handewitts favoritter, men vi fulgte dem til dørs og havde et par gange i 2. halvleg mulighed for at komme på uafgjort. Små fejl og små marginaler bliver hurtigt straffet i Champions League, og så trak det stærke hjemmehold fra igen. 

– Jeg er aldrig tilfreds med et nederlag, men set over hele kampen leverede vi en godkendt præstation, og vi spillede det spil, vi havde aftalt. Med lidt større rutine havde vi presset Flensburg yderligere, sagde cheftræner Nikolaj Jacobsen efter kampen. 

Fra 3-3 trak hjemmeholdet fra for første gang til 7-3, men vi kom op på 8-9, efter at Morten Slundt havde meldt sig ind i kampen og scoret gode mål. Hos hjemmeholdet var det primært højre backen Holger Glandorf, der voldte os problemer.

I 2. halvleg var vi på både 18-19 og 20-21, men et par tekniske fejl og med de dommerkendelser, som man skal forvente at få på udebane i Champions League, så satte hjemmeholdet tingene på plads til den fortjente sejr. 

– Vi kan bruge meget af det positive fra kampen til de næste kampe i ligaen, og ikke mindst skal vi præstere optimalt i hjemmekampen næste søndag mod Naturhouse La Rioja, sagde Nikolaj Jacobsen efter kampen. 

Også hjemmeholdets træner, Ljubomir Vranjes, uddelte roser til vores trup på det efterfølgende pressemøde. 

– Aalborg spillede en flot kamp, og vi vandt, fordi ramte de rigtige momenter i kampen og havde større bredde, når der var brug for ressourcer på banen. 

Mads Mensah og Morten Slundt førte an i scoringerne for os, mens specielt Michael V. Knudsen voldte os problemer både forsvar og angreb, og han spillede samtlige 60 minutter. 

Kampens tilskuertal var skuffende, og med 300-400 medrejsende satte flot sit præg på stemningen i Flens-Arena. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse