MicrosoftTeams-image (3)

Flot rød opbakning på lægterne på søndag i Skjern

Der bliver massiv nordjysk opbakning, når vi  søndag kl. 17.05 spiller den anden og afgørende semifinale på udebane i Skjern. Omkring 100 Aalborg Håndbold-fans er på plads, hvoraf størstedelen tager turen til det vestjyske sammen med Aalborg Håndbold Support.

Der er plads til 2.400 tilskuere i Skjern Bank Arena, og der er allerede udsolgt til kampen, som kan følges direkte på TV 2. Dommere bliver Leif Poulsen og Henrik Mortensen.

Vi vandt jo det første opgør i søndags i Gigantium med 27-26, og der skal findes en vinder/finale-deltager på søndag.  Slutter kampen med sejr på præcis 27-26 til Skjern, går de to hold direkte til straffekast. Vinder Skjern kampen med et mål med alle andre cifre end 27-26, går det hold, der har scoret flest mål på udebane, videre til finalen.

Slutter kampen uagjort eller vi vinder, er vi klar til finalerne, der spilles henholdsvis fredag 9. maj kl. 21.15 og fredag 16. maj kl. 21.15. Kommer vi i finalen, er vi sikre på at skulle spille første kamp på hjemmebane i Gigantium fredag 9. maj kl. 21.15.

Den samlede taber af semifinalen på søndag møder den samlede taber af KIF Kolding København – Team Tvis Holstebro i to kampe om bronze-medaljer. Disse kampe fastlægges umiddelbart efter weekendens kampe. KIF Kolding København og Team Tvis Holstebro afgør deres mellemværende lørdag, og KIF Kolding København vandt første opgør i Holstebro 25-23. Lørdagens kamp spilles i Brøndby-Hallen.
 

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse