pokal header web

Flot sejr i imponerende kulisse i Lanxess Arena

Her til eftermiddag spillede vi vores anden kamp på to dage i Tyskland, og det endte med en sejr på 21-23 over VfL Gummersbach. Kampen blev spillet i en flot kulisse i Lanxess Arena i Køln, hvor 7.000 tilskuere overværede opgøret.

Kampen igennem leverede vi flot forsvarsspil, mens begge målmænd samtidigt spillede en forrygende kamp og gang på gang pillede pynten af de tyske skytter.

Kristian Sæverås stod hele første halvleg, hvor han bl.a. startede ud med en god håndfuld af redninger, inden det lykkedes tyskerne af få bolden i mål. Han var derfor stærkt medvirkende til, at vi kunne gå til pause foran 10-11.

I anden halvleg fortsatte Mikael Aggefors i samme stil, mens forsvaret stadig leverede på et højt niveau.

Angrebsmæssigt dirigerede Janus Smarason spillet rigtig fint og sørgede for, at vi spillede os frem til mange gode muligheder.

Sejren kunne være blevet større, men den sidste skarphed i afslutningerne manglede. Alt i alt var det dog en yderst godkendt indsats, og der blev dermed sat et fint punktum for vores to testkampe i det tyske.

Dagens kamp var en del af et dobbeltopgør arrangeret i Lanxess Arena, hvor den anden kamp bød på et møde mellem THW Kiel og en af vores kommende VELUX EHF Champions League modstandere i form af Barcelona.

Aalborg Håndbold målscorere:
Mark Strandgaard 6, Janus Smarason 5, Henrik Møllgaard 3, Mishels Liaba 3, Mads Christiansen 2, Magnus Saugstrup 2, Sebastian Barthold 1, Frederik Bech 1.

Sebastian BARTHOLD, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Bjørnsen og Barthold i Norges bruttotrup

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med i den norske OL-bruttotrup, der samles til træningslejr i slutningen af juni. Træningslejren er en del af nordmændenes optakt til OL i...
3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Byd på de kampbrugte spillertrøjer nu!

Du kan nu sikre dig en helt unik souvenir fra guldsæsonen 2023/24 i Herreligaen. Også i år afholdes der auktion over spillernes kampbrugte trøjer fra opgørene i den danske Herreliga....
_HHD8042

Seks mand i Danmarks bruttotrup

Hele seks Aalborg Håndbold-spillere er med i landsholdets bruttotrup til sommerens OL i Paris. Således har landstræner Nikolaj Jacobsen mandag formiddag udvalgt 20 spillere til den bruttotrup der senere på...

Håndbold i verdensklasse