MicrosoftTeams-image (3)

Flot sejr på 29-27 på udebane i Herning

Med en sejr på 29-27 på udebane over HC Midtjylland konsoliderede vi førstepladsen i 888ligaen. Sejren blev grundlagt på sæsonens bedste halvleg, som gav os føringen på 18-12 ved pausen. Vi bevarede føringen til midt i 2. halvleg, men begyndte så at spille for langsomt, og hjemmeholdet kom tættere på uden at der blev spænding om udfaldet. 

Holdene fulgtes ad til 5-5, men så trak vi fra til 8-5. Derfra satte vi os solidt på kampens uvikling med flot angrebsspil, godt forsvarsspil og Westphal solidt spillende i målet. 

Sander Sagosen var i en klasse for sig selv i 1. halvleg med ikke færre end syv scoringer og mange assists. Efter pausen blev han pakket godt ind af hjemmeholdet, og han kom ikke på scoringslisten. 

Stefan Sigurmannsson var tilbage efter sin skade, og han delte spilletiden med Buster Juul. De to fløje scorede tilsammen ni mål.

Sejren var en god styrkelse af selvtilliden, før vi tirsdag spoiller i Jutlander Bank Arena igen. Da gælder det GOG i kvartfinalen i Santander Cup. Kampen spilles kl. 18.30.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...
EHF Champions League håndbold i Aalborg.

Aalborg Håndbold - Kolstad Håndbold slut 27-25

Billetsalg til Champions League kvartfinale torsdag

Godt 400 billetter til kvartfinale-braget mod ungarske Telekom Veszprém HC sættes torsdag middag til salg. Efter at have sikret andenpladsen i gruppespillet i Machineseeker EHF Champions League er Aalborg Håndbold...

Håndbold i verdensklasse