MicrosoftTeams-image (3)

Flot slutspurt tæt på at give sejr – GOG-mål i sidste sekund

Det blev et sandt drama i GOG Arena med dommerne i centrum. Vi var bagud 19-15 med 10 minutter igen. Så satsede Jesper Jensen og spillede med en ekstra markspiller – fire mand i bagkæden. Det gav bonus med scoringer i hvert angreb samtidig med, at vi stækkede deres angreb, og Westphal fortsatte storspillet i målet. 

Ved stillingen 22-21 til os med blot 30 sekunder igen. Emil Berggren brød igennem og blev nedlagt. Dommerne dømte  frikast. Der var enten mål (sejrsmål) eller straffekast med to minutters udvisning til følge. Vi misbrugte det efterfølgende skud, og så havde hjemmeholdet bolden til sidst. 

Ud af intet blev Sander Sagosen vist ud med 11 sekunder igen, og til sidst blev unge Mikkel Møller spillet fri på venstre fløj. Han scorede – 22-22. Stor skuffelse hos Aalborg-mandskabet og stor frustration over dommerne og deres indflydelse på spillet kampen igennem, hvor vi blev ramt af syv udvisninger mod fynboerne tre. 

Vi viste høj moral ved at komme flot tilbage, og Jesper Jensen fik succes med sin satsning, da spillet ellers mest af alt tydede på et nederlag i midten af 2. halvleg.

1. halvleg var meget lige. Vi havde svært ved at score, men dækkede godt op, og Westphal spillede flot i målet. 

2. halvleg var lige indtil 14-14, men derfra havde vi vanskeligt ved at score. Håvard Tvedten var sikkerheden selv på alle syv straffekast, men vi manglede tempo og tålmodighed i spillet i angrebet. 

GOG havde vel bolden i ca. 65 procent af tiden og spillede en god kamp, men utroligt, at de gang på gang fik lov at køre så lange angreb. 

Vi skal bygge videre på det flotte comeback i slutningen af kampen, selv om vi kan ærgre os over, at det kun blev til et ene point. 

Næste opgave er på torsdag 12. februar i Jutlander Bank Arena, hvor vi tager imod HC Midtjylland. 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse