pokaler_header_new

Flot spil og god fight, da BSV blev besejret 27-24

Simon Hald fik sin ønskede jubilæumsgave i anledning af kamp nummer 100, Bjerringbro-Silkeborg fik sæsonens første nederlag, og vi fik den tredje sejr af tre mulige på hjemmebane i Jutlander Bank Arena.

Et yderst fortjent sejr på 27-24 efter godt angrebsspil, god fight i forsvaret og Palicka super stærk i målet. Morten Slundt førte an i angrebsspillet med sin bedste kamp til dato i denne sæson krydret med otte scoringer, men alle bød ind. Der var mere tempo i spillet end i de tidligere kampe, og spillet blev bredt bedre ud på ydersiderne af backs.

Stor ros til hele holdet, der viste sæsonens bedste takter – ikke kun i spillet, men også i kløgt og kynisme. Vi slog tonen an fra første fløjt: Føring på 4-0 efter fire minutters spil, men i den følgende periode lukkede vi topholdet ind i varmen igen. 7-7 efter 13 minutter, men derfra gik vi til 10-7, og Søren Rasmussen lod sig udskifte i BSV-målet.  Vi holdt føringen til 13-8 ved pausen.

I 2. halvleg fortsatte vi, hvor vi slap før pausen, og det nærmeste, BSV kom, var 22-25 med tre minutter tilbage. Vi lod på intet tidspunkt BSV få muligheden for at komme afgørende ind i kampen igen.

En dejlig sejr, som skal følges af en ny en af slagsen, når vi næste fredag, 2. oktober kl. 19.30, møder Nordsjælland Håndbold i Jutlander Bank Arena.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...