pokaler_header_new

Flot start – gå ikke glip af kampene – køb sæsonkort

Vinder af Super Cup med 25-19 over sidste sæsons sølvvindere fra Bjerringbro-Silkeborg – i kvartfinalen i pokalen efter sejr på 26-21 på udebane over sidste sæsons bronze-vindere fra Team Tvis Holstebro. 

Bedre start kunne Nikolaj Jakobsen og Morten Bjerre ikke ønske sig som trænere, og onsdag og lørdag indleder vi ligaen med to hjemmekampe i Gigantium: Onsdag 5. september kl. 19.30 mod Skive fH i Gigantium Arena og lørdag 8. september kl. 14.30 i Gigantium Isarena mod Skjern Håndbold. 

Husk, at du fortsat har mulighed for at sikre dig den samme plads til alle hjemmekampe i denne sæson for kun 1.500 kr. Få alle kampe med, så bestil inden kampen på onsdag på www.aalborghaandbold.dk. 

Igen i denne sæson er der hygge, stemning, præmier og mad til kun 69 kroner i Carlsberg Cafeen før kampene. Også her kan du gå ind på www.aalborghaandbold.dk og bestille mad.

Ses vi på onsdag og lørdag til tophåndbold i Gigantium??  Spillerne glæder sig allerede til at give den fuld gas igen foran forhåbentligt stort publikum på lægterne. 

På gensyn. 

Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...
rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...