MicrosoftTeams-image (3)

Fødselsdagen blev fejret med et brag

Vi hev i dag en sikker 30-20 sejr i land over KIF Kolding København efter en fremragende holdindsats. Fødselsdagsfesten blev dermed en stor succes på banen samt udenfor banen, hvor der blev sat ligarekord i denne sæson med 4.730 feststemte tilskuere.

Allerede fra start lagde vi os i teten båret frem af det talstærke hjemmepublikum. Først scorede Simon Hald og senere Martin Larsen, og stillingen var 2-0 efter blot to minutter.

Vi fortsatte med at være et skridt eller to foran og udbyggede langsomt føringen. I angrebet var specielt Martin Larsen sprudlende i første halvleg, hvor han nettede hele seks gange. I forsvaret stod vi kompakt, og en formidabelt spillende Mikael Aggefors tog det meste, der kom forbi vores defensiv.

Pausestillingen var således 14-7 efter en halvleg, hvor Aggefors stod med en redningsprocent på hele 67 %.

Efter pausen byttede de to mandskaber lidt mål, og gæsterne fik reduceret forspringet til fem mål. Derfra lavede vi fire mål i træk, og med ti minutter igen var opgøret dermed lukket.

Kampen gav også comeback til Patrick Wiesmach og Arnor Atlason, der begge scorede tre mål efter at have siddet ude med skader den seneste måned. De var sammen med et stærkt spillende kollektiv med til at hente to vigtige point med slutcifrene 30-20.

Aggefors holdt ligeledes niveau i anden halvleg, og han sluttede med en redningsprocent lige i underkanten af 60 %. Det var til stor jubel for de næsten 5.000 tilskuere, der var med til at fejre klubbens syv års fødselsdag med manér, og en stor tak skal lyde for den store opbakning.

Nu venter kun en opgave mere i år, og det bliver en vanskelig én af slagsen. Lillejuleaften drager vi til Sønderborg, hvor et møde med SønderjyskE venter i årets sidste kamp.

MATCHFACTS:

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Martin Larsen 6, Magnus Saugstrup 4, Andreas Holst 4, Patrick Wiesmach 3, Buster Juul 3 (1), Arnór Atlason 3, Tobias Ellebæk 2, Janus Smarason 2, Jakob Hessellund 1, Simon Hald 1, Jesper Meinby 1.

Målscorere for KIF Kolding København:
Bo Spellerberg 9, Morten Bjørnshauge 5, Philip Stenmalm 2, Nicolas Kristiansen 2, Magnus Landin 1, Sebastian Augustinussen 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.
KIF Kolding København: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Henrik Johnsen og Claus Adelgaard.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.730.  
 

fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...

Håndbold i verdensklasse