MicrosoftTeams-image (3)

Fødselsdagen fejret med manér

Aftenens kamp mod Ribe-Esbjerg HH endte med en dejlig 24-22 sejr, og vores 8 års fødselsdag blev dermed fejret på bedste vis i en formidabel kulisse foran knap 5.000 tilskuere i Jutlander Bank Arena.

Den 1. januar fylder klubben 8 år, og det blev markeret i forbindelse med dagens kamp – og det blev det i forrygende stil. Fra start var alle mand på lægterne med, og de bar drengene frem til en fantastisk start på kampen.

Efter 20 minutter var vi således i front med 10-4. Føringen var opbygget med sublimt forsvarsspil og en fremragende spillende Mikael Aggefors i målet.

Angrebsspillet sad ikke altid lige i skabet, men specielt kontrafasen gav mange scoringer i indledningen. Mod slutningen af første halvleg slap vi dog grebet en smule om kampen, og vi gik således til pause med en føring på ’kun’ 11-8.

Efter pausen blev der fortsat kæmpet om hver en meter, og kampen var inde i en periode, hvor ingen af mandskaberne kunne gøre en afgørende forskel.

Størrelsen på føringen skiftede hele tiden, og den var af flere omgange også nede på et enkelt mål. Forsvars- og målmands-spillet fortsatte med at være af høj karakter, men det kneb fortsat i angrebet – hvor vi ofte spillede os frem til fine chancer, men den afgørende skarphed manglede i perioder.

Der blev dog kæmpet med alt, vi havde, hele vejen rundt, og det gav også pote til slut. Vi fandt et ekstra gear frem, når gæsterne var ved at lukke hullet og kunne således trække en sand arbejdssejr i land.

Den afgørende scoring blev sat ind af Andreas Holst til 24-21 med halvandet minut igen, og en fyldt Jutlander Bank Arena kunne efterfølgende bryde ud i jubel – det hele sluttede altså som det ønskede fødselsdagsbrag med to point på kontoen.

Vi holder dermed fast i førstepladsen, inden årets sidste ligakamp næste weekend ude mod Skjern Håndbold. Inden da venter dog en afgørende kvartfinale tirsdag ude mod Mors-Thy, hvor vinderen booker billet til Final4 i BOXEN.

MATCHFACTS:
 

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 7, Henrik Møllgaard 5, Ómar Ingi Magnússon 3, Andreas Holst 3, Mark Strandgaard 2, René Antonsen 2, Janus Smarason 1, Tobias Ellebæk 1.

Målscorere for Ribe-Esbjerg HH:
Runar Karason 4, Kasper Kvist 4, Jonas Tidemand 3, Miha Zvizej 3, Gunnar Steinn Jónsson 3, Nicolai Pedersen 2, Mathias Jørgensen 2, Nikolaj Enderleit 1.

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.
Ribe-Esbjerg HH: 4 x 2 min.

Dagens dommere var Morten Albrechtsen og Mik Trustrup.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.614.
 

Santander CUP kvartfinale Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold Foto: Henrik Hansen

Stefan: Vi har ikke opnået noget som helst endnu

Cheftræner Stefan Madsen forventer en spændende kamp, når det søndag aften gælder Mors-Thy Håndbold på udebane til fjerde slutspilskamp. Starten på slutspillet har været endog rigtig god for Aalborg Håndbold,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-BSH  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Martin Larsen

Den erfarne bagspiller trækker også i sæsonen 2024/2025 i den røde Aalborg Håndbold-trøje, i hvad der bliver hans 11. sæson i klubben. Martin Larsen indledte sin professionelle karriere i Aalborg...
fans1

“Årets Aalborg Håndbold Fan 2023/2024”

Nu er det tid til at kåre sæsonens fan – nominér dine kandidater her! Aalborg Håndbold har mange fans, både i Aalborg, Nordjylland, i hele Danmark – og faktisk også...

Håndbold i verdensklasse