MicrosoftTeams-image (3)

Første bronze-kamp skal give grundlaget for medaljerne

– Vi skal sikre os et godt udgangspunkt – helst med en sejr i kampen torsdag i Silkeborg. Så har vi lagt fundamentet til at gøre arbejdet færdigt på hjemmebane søndag i Jutlander Bank Arena, men vi er forberedte på, at det bliver vanskeligt, for BSV er stærke på egen bane, og vi har endnu ikke formået at vinde dernede i denne sæson.

Cheftræner Jesper Jensen og hele Aalborg Håndbold-mandskabet går benhårdt efter at slutte sæsonen med bronze-medaljer. Første styrkeprøve står torsdag kl. 18.30 i JYSK Arena i Silkeborg, og søndag kl. 15.00 spiller vi den afgørende kamp på hjemmebane.

BSV tabte 31-25  til Skjern i den første semifinale på udebane og spillede 21-21 i returkampen i søndags. Vi tabte hjemme 27-21 til KIF Kolding København, men vandt til gengæld 28-25 i Kolding i lørdags.

Det er igen især BSVs bagkæde, vi skal have stækket. Sebastian Skube, Nikolaj Øris og Mads Christiansen skal holdes i kort snor, ligesom Michael V. Knudsen skal markeres tæt på stregen.  I vort seneste opgør mod BSV viste svenskeren Richard Lönn også sin målfarlighed med fem scoringer.

Ole Erevik gennemførte kampen i Kolding med store smerter i det ene baglår, og det er en kamp med tiden for at få ham klar til kampen. Jesper Jensen håber dog, at det lykkes, og at hele holdet igen rammer det niveau, vi spillede på i Kolding i lørdags.

Kampen i Silkeborg dømmer af Mads Hermann og Jesper Madsen.

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Praktiske informationer til torsdag aftens Champions League-kamp

Bliv klædt på til aftenens kamp med praktiske informationer om opgøret mod Paris Saint-Germain. Billetter Kampen er helt udsolgt. Skulle enkelte billetter blive frigivet fra sæsonkortholdere eller samarbejdspartnere vil de...

Håndbold i verdensklasse