MicrosoftTeams-image (3)

Første finaleslag blev tabt

Dagens finaleopgør endte desværre med et nederlag på 30-33 til GOG. Første slag er dermed tabt, men torsdag fortsætter krigen, hvor vi med en sejr i Gudme kan fremtvinge en tredje kamp.

Rammerne var sat til en fantastisk finale. En propfyldt Jutlander Bank Arena med 5.000 tilskuere skabte en feststemt kulisse. 

Inden kampstart var først borgmester Thomas Kastrup-Larsen og vores tidligere stregkæmpe Simon Hald klar med kampboldene, dernæst var der overrækninger efterfulgt af nationalmelodi – og så var vi ellers klar til kamp. 

Begivenhederne på banen levede også op til de flotte rammer fra start, og der blev gået til den i en intens og tæt indledning.

Godt halvvejs i første halvleg fik vi skabt et lille hul på to mål, men efter en dårlig afslutning på de første 30 minutter, kunne gæsterne gå til pause foran 14-16.

GOG tog momentum med ud til anden halvleg, hvor de fastholdte føringen, som det meste af anden halvleg vekslede mellem to, tre og fire scoringer. 

Vi havde specielt svært ved at styre deres back-duo med Lasse Møller og Niclas Kirkeløkke, der tilsammen stod for 21 af gæsternes mål.

Angrebsmæssigt havde vi til tider problemer med at finde løsningerne, men drengene fik alligevel slidt og slæbt sig til scoringer, så vi kunne holde trit med gæsterne.

Vi formåede dog aldrig at lukke hullet helt og rigtig få færten. Det blev derfor kun lige ved og næsten, og GOG endte derfor med at tage første stik i finaleserien.

Der blev kæmpet for hver en meter, og vi havde et fantastisk publikum i ryggen – alligevel blev det aldrig rigtig vores dag. I stedet skal vi nu rejse os og op på hesten igen. 

På torsdag skal næste slag nemlig slås, og her kan vi med en sejr tvinge serien tilbage til Aalborg til en altafgørende tredje kamp.

Foruden vores langtidsskadede spillere var vi i dag uden vores topscorer Ómar Ingi Magnússon. Han blev tidligere på dagen dømt ude pga. eftervirkningerne fra den voldsomme tackling, han var udsat for i sidste semifinale. 
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Sebastian Barthold 6, Mark Strandgaard 5, René Antonsen 5, Janus Smarason 4, Henrik Møllgaard 4, Jesper Meinby 3, Tobias Ellebæk 2, Magnus Saugstrup 1. 

Målscorere for GOG Håndbold:
Lasse Møller 12, Niclas Kirkeløkke 9, Frederik Bo Andersen 3, Emil Jakobsen 3, Josef Pujol 2, Emil Lærke 2, Oscar Bergendahl 1, Odinn Rikhardsson 1. 

Redninger:
Mikael Aggefors: 6/22 (27%)
Kristian Sæverås: 7/23 (30%)

Ole Erevik:  6/35 (17%)
Frank Mikkelsen: 1/2 (50%)

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 0 x 2 min.
GOG Håndbold: 3 x 2 min.

Dagens dommere var Mads Dahl Hermann og Jesper Madsen. 

Dagens tilskuertal i en udsolgt Jutlander Bank Arena var 5.000.

vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Forrygende comeback sikrer to vitale point

Et truende nederlag blev på flot fight vendt til sejr på 31-26 over de ungarske mestre fra OTP Bank Pick Szeged. Tre dage efter finalen i Santander Final4 ventede onsdag...

Håndbold i verdensklasse