MicrosoftTeams-image (3)

Første hjemmekamp i ligaen lurer lige om hjørnet

Mads Mensah Larsen og det danske landshold er efter sejren over Ungarn i aftes klar til semifinalen på fredag, og mens EM-feberen raser i Herning, nærmer vores første hjemmekamp efter EM-pausen sig med hastige skridt. 

EM med det norske landshold er et afsluttet kapitel for  Ole Erevik og Håvard Tvedten, og de tilsluttede sig i går træningen med de andre holdkammerater hjemme i Aalborg. Johan Jakobsson og Mads Mensah Larsen spiller videre for henholdsvis Sverige og Danmark og forventes først hjemme til træning i begyndelsen af næste uge. Johan Jakobsson og Sverige spiller i aften mod Polen i Aarhus.

Som et led i forberedelserne spiller vi på torsdag test-kamp på udebane i Silkeborg mod Bjerringbro-Silkeborg.

Første hjemmekamp i Gigantium er fredag 31. januar kl. 19.00 mod Team Tvis Holstebro – en meget vigtig hjemmekamp – en direkte duel om tredjepladsen, da vestjyderne kun er et enkelt point efter os.

Her er der mulighed for at se ikke færre end fem EM-spillere i aktion – vores egne fire plus Klaus Thomsen hos Team Tvis Holstebro. Desuden er udeholdets cheftræner, Klavs Bruun Jørgensen i aktion under EM som assistenttræner for Ulrik Wilbek, mens vores cheftræner Nikolaj Jacobsen er fast ekspert i studiet for TV 2.

Det er allerede nu muligt at købe billet til kampen på Team Tvis Holstebro her på hjemmesiden. Der er allerede nu stor efterspørgsel på billetterne på kampen, hvor vi forventer rigtig mange tilskuere på lægterne.

Vi spiller første kamp i ligaen efter EM-pausen på udebane mod Skanderborg Håndbold onsdag 29. januar – en kamp, som Skanderborg har placeret i Hørning ved Aarhus.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse