MicrosoftTeams-image (3)

Første liga-kamp: Gensyn med KIF Kolding København

Minderne fra seks kampe mod KIF Kolding København i sidste sæson er gode. Fire sejre til os, en uafgjort og et nederlag – og ikke mindst DM-triumfen sidst i maj står klart i erindringen.

Nu er det historie – i morgen lørdag kl. 14.30 er det hverdag igen i Brøndby-Hallen, hvor den nye sæson indledes med DM-revanche, og for dem, der ikke tager turen til Brøndby, kan kampen følges direkte på TV 2 kl. 14.30.

Ingen af holdene tænker ret meget på det, der skete sidste sæson. Nu gælder det om at få en god start på den nye sæson velvidende, at det ikke er nu mesterskabet afgøres. Alligevel vil begge hold kæmpe hårdt for at sætte begge point ind på kontoen.

KIF Kolding København har forstærket truppen med forsvarsgeneralen Torsten Laen, der er vendt hjem efter super-sæsoner i Füchse Berlin, stor-talenter Lasse Andersson er hentet i TMS Ringsted og endelig er højre fløjen Albert Rocas skiftet fra Barcelona. Sidstnævnte kommer dog ikke på banen her og nu, da der mangler formaliteter, før DHF kan godkende hans skifte til Kolding.

KIF Kolding har fortsat Kim Andersson på skadeslisten, og det samme er fløjspillerne Simon Jensen og Boris Schnuckel.

Vi er fortsat uden Marcus Mørk, Tobias Aren og Stig Bugge.

– Vi skal spille bedre, end vi har gjort mod både Århus og HC Midtjylland, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Kolding er meget sultne efter en sejr med ny træner og flere nye spillere, så vi skal både spille godt og taktisk klogt, og så skal vores nøglespillere gerne hæve niveauet.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....
vlcsnap-2024-02-22-11h40m18s193

Arnoldsen: Speciel oplevelse i vente fredag aften

Skanderborg-AGF er modstanderen i fredagens opgør i Herreligaen, en kamp hvor Thomas Arnoldsen ser frem til mødet med sine tidligere holdkammerater. Mindre end 48 timer efter sejren over ungarske OTP...
Aalborg Håndbold - Barcelona EHF champions League.

Arena with light on.

Aalborg Håndbold beklager parkeringsoplevelse

Efter onsdagens kamp mod Pick Szeged opstod der store trafikproblemer på parkeringspladsen bag Gigantium, hvilket Aalborg Håndbold beklager. Dialog med Aalborg Kommune er i gang. En frustreret direktør Jan Larsen...

Håndbold i verdensklasse