MicrosoftTeams-image (3)

Første liga-kamp: Gensyn med KIF Kolding København

Minderne fra seks kampe mod KIF Kolding København i sidste sæson er gode. Fire sejre til os, en uafgjort og et nederlag – og ikke mindst DM-triumfen sidst i maj står klart i erindringen.

Nu er det historie – i morgen lørdag kl. 14.30 er det hverdag igen i Brøndby-Hallen, hvor den nye sæson indledes med DM-revanche, og for dem, der ikke tager turen til Brøndby, kan kampen følges direkte på TV 2 kl. 14.30.

Ingen af holdene tænker ret meget på det, der skete sidste sæson. Nu gælder det om at få en god start på den nye sæson velvidende, at det ikke er nu mesterskabet afgøres. Alligevel vil begge hold kæmpe hårdt for at sætte begge point ind på kontoen.

KIF Kolding København har forstærket truppen med forsvarsgeneralen Torsten Laen, der er vendt hjem efter super-sæsoner i Füchse Berlin, stor-talenter Lasse Andersson er hentet i TMS Ringsted og endelig er højre fløjen Albert Rocas skiftet fra Barcelona. Sidstnævnte kommer dog ikke på banen her og nu, da der mangler formaliteter, før DHF kan godkende hans skifte til Kolding.

KIF Kolding har fortsat Kim Andersson på skadeslisten, og det samme er fløjspillerne Simon Jensen og Boris Schnuckel.

Vi er fortsat uden Marcus Mørk, Tobias Aren og Stig Bugge.

– Vi skal spille bedre, end vi har gjort mod både Århus og HC Midtjylland, siger cheftræner Nikolaj Jacobsen. Kolding er meget sultne efter en sejr med ny træner og flere nye spillere, så vi skal både spille godt og taktisk klogt, og så skal vores nøglespillere gerne hæve niveauet.

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse