pokaler_header_new

Første liga-nederlag på hjemmebane giver semifinale mod KIF Kolding København

Ikke færre end 4.216 tilskuere fik en flot og intens kamp om sejren i slutspilspuljen. En kamp, der fortjent faldt ud til Bjerringbro-Silkeborgs fordel, efter at de var i vteten det meste af kampen. Trods en føring på 23-21 med ni minutter igen havde vi ikke den tilstrækkelige coolness til at afgøre kampen.

Bjerrinbgbro-Silkeborg havde i svenskeren Rickard Lönn jokeren, der afgjorde kampen sammen med Nikolaj Øris Nielsen. I slutfasen havde vi vanskeligt ved at komme på skudhold i angrebet, og selv om vi var på 24-25 med tre minutter igen, var det en stakket frist, for vi skulle op og vinde for at nappe førstepladsen.

Resultatet betyder, at vi møder KIF Kolding København i semifinalen, mens Bjerringbro-Silkeborg møder Skjern Håndbold. Du kan læse mere om spilletidspunkt og billetsalg senere her på hjemmesiden.

BSV var i teten det meste af kampen, og flere gange i 1. halvleg var vi bagud med tre-fire mål. Vi blev ramt af flere udvisninger, og det udnyttede gæsterne klogt, ligesom Sebastian Skube næsten altid formåede at score, når de var pressede i angrebet.

Vi fik en flot start på 2. halvleg og kom foran for første gang ved 14-13, 17-16 og 19-17 – op til 23-21. Vi var på vej mod sejren, men BSV og specielt Rickard Lönn scorede de afgørende mål.

Det var vores første nederlag på hjemmebane i ligaen i denne sæson. Vi var uden Morten Slundt, Martin Larsen, Olafur Gustafsson og Søren Westphal.

Tak til publikum for en fantastisk opbakning og det store fremmøde. Nu venter de spændende semifinaler.

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...