MicrosoftTeams-image (3)

Første liga-nederlag på hjemmebane giver semifinale mod KIF Kolding København

Ikke færre end 4.216 tilskuere fik en flot og intens kamp om sejren i slutspilspuljen. En kamp, der fortjent faldt ud til Bjerringbro-Silkeborgs fordel, efter at de var i vteten det meste af kampen. Trods en føring på 23-21 med ni minutter igen havde vi ikke den tilstrækkelige coolness til at afgøre kampen.

Bjerrinbgbro-Silkeborg havde i svenskeren Rickard Lönn jokeren, der afgjorde kampen sammen med Nikolaj Øris Nielsen. I slutfasen havde vi vanskeligt ved at komme på skudhold i angrebet, og selv om vi var på 24-25 med tre minutter igen, var det en stakket frist, for vi skulle op og vinde for at nappe førstepladsen.

Resultatet betyder, at vi møder KIF Kolding København i semifinalen, mens Bjerringbro-Silkeborg møder Skjern Håndbold. Du kan læse mere om spilletidspunkt og billetsalg senere her på hjemmesiden.

BSV var i teten det meste af kampen, og flere gange i 1. halvleg var vi bagud med tre-fire mål. Vi blev ramt af flere udvisninger, og det udnyttede gæsterne klogt, ligesom Sebastian Skube næsten altid formåede at score, når de var pressede i angrebet.

Vi fik en flot start på 2. halvleg og kom foran for første gang ved 14-13, 17-16 og 19-17 – op til 23-21. Vi var på vej mod sejren, men BSV og specielt Rickard Lönn scorede de afgørende mål.

Det var vores første nederlag på hjemmebane i ligaen i denne sæson. Vi var uden Morten Slundt, Martin Larsen, Olafur Gustafsson og Søren Westphal.

Tak til publikum for en fantastisk opbakning og det store fremmøde. Nu venter de spændende semifinaler.

EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...
Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...

Håndbold i verdensklasse