MicrosoftTeams-image (3)

Første liga-nederlag på hjemmebane giver semifinale mod KIF Kolding København

Ikke færre end 4.216 tilskuere fik en flot og intens kamp om sejren i slutspilspuljen. En kamp, der fortjent faldt ud til Bjerringbro-Silkeborgs fordel, efter at de var i vteten det meste af kampen. Trods en føring på 23-21 med ni minutter igen havde vi ikke den tilstrækkelige coolness til at afgøre kampen.

Bjerrinbgbro-Silkeborg havde i svenskeren Rickard Lönn jokeren, der afgjorde kampen sammen med Nikolaj Øris Nielsen. I slutfasen havde vi vanskeligt ved at komme på skudhold i angrebet, og selv om vi var på 24-25 med tre minutter igen, var det en stakket frist, for vi skulle op og vinde for at nappe førstepladsen.

Resultatet betyder, at vi møder KIF Kolding København i semifinalen, mens Bjerringbro-Silkeborg møder Skjern Håndbold. Du kan læse mere om spilletidspunkt og billetsalg senere her på hjemmesiden.

BSV var i teten det meste af kampen, og flere gange i 1. halvleg var vi bagud med tre-fire mål. Vi blev ramt af flere udvisninger, og det udnyttede gæsterne klogt, ligesom Sebastian Skube næsten altid formåede at score, når de var pressede i angrebet.

Vi fik en flot start på 2. halvleg og kom foran for første gang ved 14-13, 17-16 og 19-17 – op til 23-21. Vi var på vej mod sejren, men BSV og specielt Rickard Lönn scorede de afgørende mål.

Det var vores første nederlag på hjemmebane i ligaen i denne sæson. Vi var uden Morten Slundt, Martin Larsen, Olafur Gustafsson og Søren Westphal.

Tak til publikum for en fantastisk opbakning og det store fremmøde. Nu venter de spændende semifinaler.

jannick-green

Jannick Green: Knald eller fald kamp

Photo credits: PSG PHOTO I en tæt pulje spår den tidligere Aalborg-målmand kampen til at blive en knald eller fald-kamp for både Aalborg og PSG i jagten på en top...
Merch webshop opslag

Vi fejrer 1. søndag i advent på webshoppen

Hele første søndag i advent kan du få fri fragt på webshoppen når du bestiller for 200 kroner eller mere. Har du endnu ikke sikret dig julegaverne, så har du...
Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...

Håndbold i verdensklasse