MicrosoftTeams-image (3)

Første test-kamp onsdag kl. 19.15 i Sæby mod Skive fH

Der bliver lejlighed til at se de nye spillere i aktion, når vi onsdag kl. 19.15 spiller sæsonens første test-kamp. Det sker i Sæby Fritidscenter – og i samarbejde med en af vores mange samarbejdsklubber, Sæby HK.

Cheftræner Jesper Jensen regner med at bringe de fire nye spillere, Søren Westphal, Isaias Guardiola, Sander Sagosen og Olafur Gustafsson, i spil i kampen, der spilles over 3 x 30 minutter.

Cheftræneren må derimod se bort fra Simon Hald, Nicolai Nygaard Pedersen og Christian Jensen, der i disse dage er i aktion for det danske U 20-landshold ved EM i Østrig.

Test-kampen er en del af vort holds træningslejr på Nordjyllands Idrætsefterskole Stidsholt ved Sæby – en træningslejr, der begyndte mnandag morgen og slutter fredag eftermiddag.

Modstander i kampen i Sæby,  er Skive fH, der rykkede ud af ligaen efter kvalifikationsspillet i sidste sæson. Skibonitterne kan bl.a. præsentere en spændende ny spiller på holdet, nemlig Mads Øris Nielsen, tidligere Bjerringbro-Silkeborg-profil gennem mange år.

 

end of season sale

End-of-season-sale er nu i gang!

Gør et kup på en lang række merchandise-produkter på vores store udsalg! Klik forbi webshoppen med det samme og spar på alle disse produkter MH24-puden – førpris 199 kr., nu...
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Telekom Veszprem HCFoto: Henrik Hansen

Værd at vide før DM-finalerne

Bliv klar til søndagens første DM-finale. Læs facts og spændende vinkler på opgøret mod Fredericia HK. Det er niende sæson, Aalborg Håndbold har kvalificeret sig til DM-finalerne, hvis man medregner...
fans1

Intet billetsalg til første DM-finale

Der bliver ikke sat billetter til salg til søndagens første DM-finale i Sparekassen Danmark Arena. Søndag aften stod det klart, at Aalborg Håndbold er tilbage i DM-finalen i Herreligaen, hvor...

Håndbold i verdensklasse