MicrosoftTeams-image (3)

Første testkamp i Klarup på fredag mod Drammen og Kjelling

Fredag 5. august kl. 19.00 sender cheftræner Aron Kristjansson sine tropper i aktion i sæsonens første testkamp efter kun godt en uges træning. Kampen er mod Drammen HK fra den bedste norske række – og med et glædeligt gensyn med Kristian Kjelling som træner.

Kampen spilles i Klarup Hallen, og det er Nøvling IF, der står som arrangør af kampen.

Drammen HK er senere i denne uge på træningslejr i Fjerritslev.

– Jeg glæder mig til at være tilbage i det nordjyske og møde mange gode bekendte, siger Kristian Kjelling, der overtog trænerjobbet i Drammen HK midt i sidste sæson, men som fortsat nøjes med rollen som træner på grund af skader.

– Det er meget tidligt på sæsonen for begge hold, der samtidig er i en periode med meget hårdt fysisk træning, så vi skal nok ikke regne med det helt store spil, men det er rart at komme i gang, siger Kjelling, der som de mest markante spillere har venstre backen Johannes Hippe, højre fløjen Christian Spanne og målmanden Mathias Holm.

Kampen er samtidig første mulighed for at se en række af Aalborg Håndbolds nye spillere i aktion: Arnor Atlason, Patrick Wiesmach, Tobias Ellebæk og Stefan Sigurmannsson.

Vores nye målmand, Mikael Aggefors, er med Sverige til OL, mens Magnus Saugstrup er med U 20-landsholdet til EM i Kolding.

Nøvling IF oplyser, at det koster 20 kr. at overvære kampen i Klarup Hallen, og billetterne sælges ved indgangen.

BSH-14

Ny storsejr sikrer semifinaleplads

Med cifrene 22-33 knuste Aalborg Håndbold dagens modstander fra Bjerringbro-Silkeborg. Niklas Landin med redningsprocent på 45,45%, mens Mads Hoxer og Aleks Vlah hver scorede seks mål. Efter sejre i slutspillets...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Mors-Thy Håndbold Foto: Henrik Hansen
Aleks Vlah (15) Aalborg Håndbold

Vlah: Vi skal holde momentum mod BSH

Lørdag eftermiddag venter tredje slutspilskamp, denne gang i Silkeborg mod hjemmeholdet fra Bjerringbro-Silkeborg Håndbold. Onsdag aften sikrede Aalborg Håndbold sig den anden af to mulige sejre i slutspillets pulje 1,...
02152024 Aalborg_HC Zagreb_1001

Pokalkamp mod Skive tirsdag

Næste runde i pokalturneringen afvikles på tirsdag 16. april, når Aalborg Håndbold gæster 1. divisionsklubben Skive fH. Opgøret er således sjette runde af Santander Cup 2024/25, hvor vinderen avancerer til...

Håndbold i verdensklasse