pokaler_header_new

Første testkamp i Klarup på fredag mod Drammen og Kjelling

Fredag 5. august kl. 19.00 sender cheftræner Aron Kristjansson sine tropper i aktion i sæsonens første testkamp efter kun godt en uges træning. Kampen er mod Drammen HK fra den bedste norske række – og med et glædeligt gensyn med Kristian Kjelling som træner.

Kampen spilles i Klarup Hallen, og det er Nøvling IF, der står som arrangør af kampen.

Drammen HK er senere i denne uge på træningslejr i Fjerritslev.

– Jeg glæder mig til at være tilbage i det nordjyske og møde mange gode bekendte, siger Kristian Kjelling, der overtog trænerjobbet i Drammen HK midt i sidste sæson, men som fortsat nøjes med rollen som træner på grund af skader.

– Det er meget tidligt på sæsonen for begge hold, der samtidig er i en periode med meget hårdt fysisk træning, så vi skal nok ikke regne med det helt store spil, men det er rart at komme i gang, siger Kjelling, der som de mest markante spillere har venstre backen Johannes Hippe, højre fløjen Christian Spanne og målmanden Mathias Holm.

Kampen er samtidig første mulighed for at se en række af Aalborg Håndbolds nye spillere i aktion: Arnor Atlason, Patrick Wiesmach, Tobias Ellebæk og Stefan Sigurmannsson.

Vores nye målmand, Mikael Aggefors, er med Sverige til OL, mens Magnus Saugstrup er med U 20-landsholdet til EM i Kolding.

Nøvling IF oplyser, at det koster 20 kr. at overvære kampen i Klarup Hallen, og billetterne sælges ved indgangen.

rene-jubel

Sejr i sand målfest

Vi starter træningsturneringen ud med en sejr på 41-36 over ØIF Arendal. Vi kom godt fra start i den defensive ende, efter Simon Gade i målet lagde ud med at...
lukas-skud

Tre spændende opgør venter i Norge

Torsdag ankom holdet til Arendal i Norge, hvor der over weekenden venter tre spændende opgør i træningsturneringen Skarpnes Invitational 2022. Allerede fredag aften er første kamp, hvor vi møder hjemmeholdet...
arena-kval-png.png

Tilmeldingen er åben til Develop Camp Efterår 2022

Vil du trænes af nogle af landets bedste trænere? Og drømmer du om at blive en bedre håndboldspiller? Så har du nu muligheden!Vi har netop åbnet for tilmeldingen til en...