pokaler_header_new

Første træningskamp i aften: Mod Skanderborg i Fjerritslev

– Vi glæder os til at se spillerne i kamp. Nu har vi trænet fysisk hårdt i et par uger og også spil-trænet en del. I aften kan vi begynde at prøve nogle af de ting af, vi har arbejdet med i træningen, og  spillerne får lejlighed til at vise os trænere, at vi stille og roligt bevæger os i den retning, vi skal nå i løbet af den næste måned.

Cheftræner Nikolaj Jacobsen er klar til sæsonens første træningskamp i aften i Han Herreds Fritidscenter i Fjerritslev – og på den anden banehalvdel står liga-mandskabet fra Skanderborg Håndbold.

– Det bliver dejligt at komme i kamp. I disse træningskampe ser vi ikke så meget på modstanderne, men kun på os selv, vort eget spil, og hvorledes det fungerer, siger Nikolaj Jacobsen.

Bortset fra Johan Jakobsson, der er med til Sverige til OL, råder trænerne over fuldt mandskab til aftens kamp. Det vil sige:

Ole Erevik og Morten Nergaard.  Kristian Kjelling, Tobias Aren, Morten Slundt, Luka Mitrovic, Martin Larsen, Håvardt Tvedten, Rune Spliid, Jan Lennartsson, Jeppe Green, Jacob Bagersted, Niclas Barud og Simon Hald.

Kampen spilles kl. 19.00 i aften i Fjerritslev.

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...