MicrosoftTeams-image (3)

Førstepladsen blev forsvaret med en sejr

EHF Champions League var tilbage med et brag i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi efter en flot præstation sikrede os en sejr på 32-27 mod de norske mestre fra Elverum. Vi holder dermed fast i gruppens førsteplads med to kampe tilbage. 

For første gang i 2022 var der igen CL-håndbold på programmet i Aalborg, og det kunne mærkes hele vejen rundt – ikke mindst på lægterne i en velbesøgt og tændt Sparekassen Danmark Arena.

En noget rodet åbning på opgøret fra vores side gjorde dog, at den helt store jubel på tribunerne lod vente lidt på sig.

Det blev både 2-5 og 5-8 i gæsternes favør, inden vi begyndte at få bedre styr på spillet. Det fik vi så også minut for minut, og det førte til en pauseføring på 14-13.

Første halvleg bød bl.a. også på comeback til Aron Pálmarsson, der var tilbage fra den skade, han pådrog sig under januars slutrunde.

Efter pausen fortsatte vi med at have momentum, og vi trak hurtigt fra til en føring på seks mål.

Herfra fastholdte vi den komfortable føring, og der blev derfor aldrig rigtig spænding om udfaldet i slutfasen.

Efter en rigtig god holdindsats hentede vi derfor en sejr på 32-27 til stor glæde for det talstærke og veloplagte hjemmepublikum i Sparekassen Danmark Arena.

I slutfasen blev der også spilletid til unge Christian Termansen, der fejrede sin nylige underskrevne kontrakt med debut i Champions League.

Sejren var uhyre vigtig, og de to point sikrer, at vi fastholder gruppens førsteplads med to kampe tilbage.

Nu rettes fokus igen mod den hjemlige HTH Herreliga, hvor vi skal i ilden igen allerede på fredag, når SønderjyskE kommer på besøg – køb din billet til denne kamp ved at klikke her.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 4, Sebastian Barthold 4, Kristian Bjørnsen 4, Benjamin Jakobsen 3, Aron Pálmarsson 2, Henrik Møllgaard 2, Jesper Nielsen 1, Mikael Aggefors 1. 

Elverum Hådball målscorere:
Sindre Heldal 8, Eric Johansson 5, Tobias Grøndahl 5, Stig-Tore Moen 5, Endre Langaas 2, Niclas Fingren 1, Thomas Solstad 1. 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Elverum Håndball: 4 x 2 min.Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.384.
 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse