MicrosoftTeams-image (3)

Førstepladsen blev forsvaret med en sejr

EHF Champions League var tilbage med et brag i Sparekassen Danmark Arena, hvor vi efter en flot præstation sikrede os en sejr på 32-27 mod de norske mestre fra Elverum. Vi holder dermed fast i gruppens førsteplads med to kampe tilbage. 

For første gang i 2022 var der igen CL-håndbold på programmet i Aalborg, og det kunne mærkes hele vejen rundt – ikke mindst på lægterne i en velbesøgt og tændt Sparekassen Danmark Arena.

En noget rodet åbning på opgøret fra vores side gjorde dog, at den helt store jubel på tribunerne lod vente lidt på sig.

Det blev både 2-5 og 5-8 i gæsternes favør, inden vi begyndte at få bedre styr på spillet. Det fik vi så også minut for minut, og det førte til en pauseføring på 14-13.

Første halvleg bød bl.a. også på comeback til Aron Pálmarsson, der var tilbage fra den skade, han pådrog sig under januars slutrunde.

Efter pausen fortsatte vi med at have momentum, og vi trak hurtigt fra til en føring på seks mål.

Herfra fastholdte vi den komfortable føring, og der blev derfor aldrig rigtig spænding om udfaldet i slutfasen.

Efter en rigtig god holdindsats hentede vi derfor en sejr på 32-27 til stor glæde for det talstærke og veloplagte hjemmepublikum i Sparekassen Danmark Arena.

I slutfasen blev der også spilletid til unge Christian Termansen, der fejrede sin nylige underskrevne kontrakt med debut i Champions League.

Sejren var uhyre vigtig, og de to point sikrer, at vi fastholder gruppens førsteplads med to kampe tilbage.

Nu rettes fokus igen mod den hjemlige HTH Herreliga, hvor vi skal i ilden igen allerede på fredag, når SønderjyskE kommer på besøg – køb din billet til denne kamp ved at klikke her.

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Nikolaj Læsø 5, Lukas Sandell 4, Sebastian Barthold 4, Kristian Bjørnsen 4, Benjamin Jakobsen 3, Aron Pálmarsson 2, Henrik Møllgaard 2, Jesper Nielsen 1, Mikael Aggefors 1. 

Elverum Hådball målscorere:
Sindre Heldal 8, Eric Johansson 5, Tobias Grøndahl 5, Stig-Tore Moen 5, Endre Langaas 2, Niclas Fingren 1, Thomas Solstad 1. 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
Elverum Håndball: 4 x 2 min.Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.384.
 

Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk info til kampen mod TMS Ringsted

Læs praktiske informationer til eftermiddagens opgør i Herreligaen mod TMS Ringsted. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens kamp. Køb via linket herunder. Køb dine billetter her Har du...
Preseason Kamp 

Aalborg Håndbold SG Flensburg Hadewitt
Foto: Henrik Hansen
Sebastian Barthold (6) Aalborg Håndbold

Lørdagsbrag mod TMS Ringsted

Fløjspiller Sebastian Barthold vil lørdag være med til at sikre, at Aalborg Håndbold fortsat har maksimumpoint i Herreligaen når opgøret mod TMS Ringsted er afviklet. Læs optakt til kampen her....
EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-MKD HC Eurofarm Pelister Foto: Henrik Hansen

Overlegen Champions League-sejr til Aalborg Håndbold

Den gode start på sæsonens europæiske opgør fortsatte onsdag aften, da nordmakedonske HC Eurofarm Pelister blev sendt hjem med et nederlag på hele 38-23. Sæsonens første hjemmekamp i Machineseeker EHF...

Håndbold i verdensklasse