pokal header web

Førstepladsen blev sikret i en fantastisk kulisse

Det blev en helt igennem forrygende onsdag aften i Sparekassen Danmark Arena. Foran 4.877 fantastiske tilskuere vandt vi 31-25 over Zagreb og sikrede os dermed førstepladsen i EHF Champions League gruppe A.

Der var masser af intensitet fra start i aftenens opgør, der var den afsluttende i gruppespillet med meget på spil. For os gjaldt det en historisk førsteplads, mens gæsterne skulle bruge point for at gøre sig forhåbninger om videre avancement – og heldigvis var det førstnævnte, der blev en realitet.

Vi fik taget kontrol fra start og fik efter ti minutters spil skabt et forspring på tre mål. En periode med for mange fejl fik dog gæsterne tilbage, og Zagreb udlignede til 9-9 midtvejs i første halvleg.

Frem mod pausen fik vi momentum igen, og vi kunne således gå til pause foran 16-13.

I anden halvleg fastholdte vi føringen, og vi udbyggede den ovenikøbet, så vi med 20 minutter tilbage var foran med syv.

Vi slap aldrig grebet om kampen, og vi fortsatte med at holde et komfortabelt forspring til vores kroatiske gæster. Der kom derfor aldrig spænding om udfaldet i slutfasen, og vi kørte i stedet en sikker sejr på 31-25 i land efter en flot holdindsats.

Sejren betyder altså, at vi sikrede os en historisk førsteplads i CL-gruppespillet og dermed sluttede på bedste vis frem mod Champions League kvartfinalerne i midten af maj. 

Aftenens flotte sejr kom i hus foran knap 5.000 fabelagtige tilskuere, der skabte en forrygende kulisse omkring dagens CL-opgør – TUSIND TAK! 

På lørdag venter et nyt brag i Sparekassen Danmark Arena, hvor der er topbrag i HTH Herreligaen på programmet med besøg af tabellens nummer 3, Skanderborg Aarhus Håndbold – køb din billet til dette topopgør ved at klikke her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Lukas Sandell 5, Nikolaj Læsø 5, Kristian Bjørnsen 5, Buster Juul 4, Aron Pálmarsson 2, Jesper Nielsen 2, Benjamin Jakobsen 1, Sebastian Barthold 1. 

HC PPD Zagreb målscorere:
Ivan Cupic 11, Luka Klarica 4, Sandro Obranovic 3, Csaba Leimeter 2, David Mandic 2, Zeljko Musa 2, Fabijan Grubisic 1. 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
HC PPD Zagreb: 4 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 12/34 (35 %)
Mikael Aggefors: 1/4 (25 %)

Dino Slavic: 6/24 (25 %)
Matej Mandic: 5/18 (28 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.877. 
 

3. DM-Finale HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold op på femteplads med DM-titler

Med klubbens syvende danske mesterskab er Aalborg Håndbold rykket op på femtepladsen på listen over klubber med flest danske mesterskaber. Aalborg Håndbolds mesterskaber er vundet i 2010, 2013, 2017, 2019,...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

SuperCup mod GOG 28. august

Første gældende kamp i sæsonen 2024/25 spilles i Arena Randers. Billetter til salg nu. For tredje år i træk mødes Aalborg Håndbold og GOG i Sparekassen Danmark Super Cup, der...
Fabian NORSTEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Auktion på Champions League-trøjer i gang

Byd på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu kan en eller flere...

Håndbold i verdensklasse