MicrosoftTeams-image (3)

Førstepladsen blev sikret i en fantastisk kulisse

Det blev en helt igennem forrygende onsdag aften i Sparekassen Danmark Arena. Foran 4.877 fantastiske tilskuere vandt vi 31-25 over Zagreb og sikrede os dermed førstepladsen i EHF Champions League gruppe A.

Der var masser af intensitet fra start i aftenens opgør, der var den afsluttende i gruppespillet med meget på spil. For os gjaldt det en historisk førsteplads, mens gæsterne skulle bruge point for at gøre sig forhåbninger om videre avancement – og heldigvis var det førstnævnte, der blev en realitet.

Vi fik taget kontrol fra start og fik efter ti minutters spil skabt et forspring på tre mål. En periode med for mange fejl fik dog gæsterne tilbage, og Zagreb udlignede til 9-9 midtvejs i første halvleg.

Frem mod pausen fik vi momentum igen, og vi kunne således gå til pause foran 16-13.

I anden halvleg fastholdte vi føringen, og vi udbyggede den ovenikøbet, så vi med 20 minutter tilbage var foran med syv.

Vi slap aldrig grebet om kampen, og vi fortsatte med at holde et komfortabelt forspring til vores kroatiske gæster. Der kom derfor aldrig spænding om udfaldet i slutfasen, og vi kørte i stedet en sikker sejr på 31-25 i land efter en flot holdindsats.

Sejren betyder altså, at vi sikrede os en historisk førsteplads i CL-gruppespillet og dermed sluttede på bedste vis frem mod Champions League kvartfinalerne i midten af maj. 

Aftenens flotte sejr kom i hus foran knap 5.000 fabelagtige tilskuere, der skabte en forrygende kulisse omkring dagens CL-opgør – TUSIND TAK! 

På lørdag venter et nyt brag i Sparekassen Danmark Arena, hvor der er topbrag i HTH Herreligaen på programmet med besøg af tabellens nummer 3, Skanderborg Aarhus Håndbold – køb din billet til dette topopgør ved at klikke her. 

Matchfacts

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 6, Lukas Sandell 5, Nikolaj Læsø 5, Kristian Bjørnsen 5, Buster Juul 4, Aron Pálmarsson 2, Jesper Nielsen 2, Benjamin Jakobsen 1, Sebastian Barthold 1. 

HC PPD Zagreb målscorere:
Ivan Cupic 11, Luka Klarica 4, Sandro Obranovic 3, Csaba Leimeter 2, David Mandic 2, Zeljko Musa 2, Fabijan Grubisic 1. 
 
Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
HC PPD Zagreb: 4 x 2 min.

Redninger:

Simon Gade: 12/34 (35 %)
Mikael Aggefors: 1/4 (25 %)

Dino Slavic: 6/24 (25 %)
Matej Mandic: 5/18 (28 %)Dagens tilskuertal i Sparekassen Danmark Arena var 4.877. 
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse