pokal header web

Førstepladsen er vores!

Det blev intet mindre end en fabelagtig eftermiddag i Jutlander Bank Arena. Vi besejrede SønderjyskE 33-23 i overbevisende stil, og da TTH Holstebro samtidigt slog Skjern, har vi dermed sikret os førstepladsen i slutspilspulje 1.

Inden dagens kamp stod det klart, at vi med et enkelt point kunne spille os i semifinalen. Vi kom da også buldrende fra start, og med en føring på 6-2 efter små otte minutter var stilen lagt.

Vi spillede godt over hele linjen, og en helstøbt indsats i første halvleg banede vejen for en pauseføring på 19-14.

Sønderjyderne hang på med næb og klør i første halvleg for at holde spænding i kampen, og i anden halvlegs indledning fik de af to omgange reduceret forspringet til fire mål.

Herefter så vi os dog ikke tilbage, og med en forrygende holdindsats bragede vi mod en semifinaleplads. Ti minutter senere havde vi nemlig bragt os i front med 26-17, og med et kvarter igen havde vi suget det meste af spændingen ud af kampen.

De næste minutter fortsatte vi med at holde speederen i bund, og med ti minutter tilbage og en føring på 11 mål var kampen afgjort.

Øjnene på tilskuerrækkerne blev de sidste ti minutter i ligeså høj grad rettet mod kampen i det vestjyske. Her tog TTH Holstebro i mod Skjern, og med en sejr til TTH kunne vi sikre os gruppens førsteplads allerede i dag.

TTH-mandskabet var foran det meste af kampen, og de kørte ligeledes en sikker sejr hjem i slutminutterne. Det er dermed en realitet, at vi er sikre på at slutte som nummer et i slutspilspulje 1, da grundspilssejren vil sikre os en bedre placering i tilfælde af pointlighed.

I slutningen af anden halvleg kom der godt gang i udskiftningerne, og alle kampklare spillere var således i aktion foran et talstærkt publikum i Jutlander Bank Arena, der var med til at bære os frem mod den overbevisende sejr.

Nu skal slutspilspuljen sluttes godt af på onsdag, når vi møder TTH Holstebro i Jutlander Bank Isarena, så vi kan tage momentum med videre til semifinalerne. Køb din billet til opgøret mod TTH lige her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for Aalborg Håndbold:
Tobias Ellebæk 7, Ómar Ingi Magnússon 7, Sebastian Barthold 5, Mark Strandgaard 4, Henrik Møllgaard 4, Janus Smarason 2, René Antonsen 2, Frederik Bech 1, Oliver Norlyk 1. 

Målscorere for SønderjyskE:
Mikkel Kjær Møller 6, Frederik Ladefoged 3, Rasmus Nielsen 3, Kasper Olsen 2, Alexander Hansen 2, Arnar Halfdansson 2, Mikkel Hansen 1, Steffan Høi 1, Frederik Børm 1, Rasmus Bertelsen 1, Kristian Dahl Pedersen 1. 

Udvisninger:
Aalborg Håndbold: 2 x 2 min.
SønderjyskE: 1 x 2 min.

Dagens dommere var Michael Søegaard og Thomas Kalisz.

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.119. 

Mads HOXER HANGAARD, Final - Aalborg Håndbold vs Barça, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hoxer hoppede højt i Champions League

Mads Hoxer har fået mange skulderklap for sine præstationer i den forløbne sæson, og med hensyn til Champions League viser tørre tal, at vores 23-årige højre back har fået et...
Mikkel HANSEN, SF1 - SC Magdeburg vs Aalborg Håndbold, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 08.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Sidste chance for at byde på Champions League-trøjer

Auktionen på spillernes kampbrugte trøjer fra Champions League og Final4 i Køln slutter kl. 20.00 søndag. Den vildeste Champions League-sæson i Aalborg Håndbolds historie er netop overstået – og nu...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Ribe-Esbjerg HH  Foto: Henrik Hansen

Wiesmach skubber Lennartsson ud af top 10

Fløjspilleren er ny mand på listen over spillere med flest kampe i Aalborg Håndbolds historie. Da publikumsyndlingen Jan Lennartsson i 2013 stoppede i Aalborg Håndbold – og samtidig stoppede sin...

Håndbold i verdensklasse