pokaler_header_new

Førstepladsen skal sikres

Søndag eftermiddag gælder det sidste kamp i slutspillet, når TTH Holstebro kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Opgøret bliver en direkte duel om gruppens førsteplads og dermed hjemmebanefordelen i semifinaleserien. Kampen starter kl. 16.00 og kan følges direkte på TV2.

Torsdag aften sikrede vi os en stor skalp i EHF Champions League, hvor vi i første kvartfinale besejrede SG Flensburg-Handewitt 26-21 efter en forrygende holdpræstation.

Fredag var sigtekornet dog skarpt indstillet på søndagens opgave, hvor der er yderst vigtige point på spil i bestræbelserne på at sikre sig hjemmebanefordelen i semifinale.

Ligesom os har TTH allerede sikret sig en billet til semifinale. Vi deler i øjeblikket puljens førsteplads med ni point hver, men grundet vores placering i grundspillet, ender vi som nummer et ved pointlighed. Ved uafgjort søndag er det derfor os, der vinder puljen.

Det bliver tredje kamp på få uger mod TTH. Vi tørnede sammen i grundspillets sidste kamp i starten af april, hvor vi sejrede 34-30, mens vi i slutspillet hentede en sejr i Holstebro på ligeledes fire mål.

Søndag jagter vi så hattricket mod TTH-mandskabet, der altså samtidigt vil sikre os fordelen af at spille en evt. tredje semifinalekamp på hjemmebane.

Det bliver dog ingen nem opgave mod vestjyderne, der foruden deres to nederlag mod os, ikke er noteret for øvrige pointtab i 2021.

Som nævnt kan du følge dysten om førstepladsen søndag på TV2. Kampstart er kl. 16.00.

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 16.00.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...
Buster Juul mod Arendal

Tredje testsejr på stribe

Lørdag eftermiddag blev BSH besejret med cifrene 28-27. Mindre end 24 timer efter sejren over værterne fra ØIF Arendal, var Stefan Madsens tropper atter i aktion ved den træningsturneringen Skarpnes...