MicrosoftTeams-image (3)

Førstepladsen skal sikres

Søndag eftermiddag gælder det sidste kamp i slutspillet, når TTH Holstebro kommer på besøg i Jutlander Bank Arena. Opgøret bliver en direkte duel om gruppens førsteplads og dermed hjemmebanefordelen i semifinaleserien. Kampen starter kl. 16.00 og kan følges direkte på TV2.

Torsdag aften sikrede vi os en stor skalp i EHF Champions League, hvor vi i første kvartfinale besejrede SG Flensburg-Handewitt 26-21 efter en forrygende holdpræstation.

Fredag var sigtekornet dog skarpt indstillet på søndagens opgave, hvor der er yderst vigtige point på spil i bestræbelserne på at sikre sig hjemmebanefordelen i semifinale.

Ligesom os har TTH allerede sikret sig en billet til semifinale. Vi deler i øjeblikket puljens førsteplads med ni point hver, men grundet vores placering i grundspillet, ender vi som nummer et ved pointlighed. Ved uafgjort søndag er det derfor os, der vinder puljen.

Det bliver tredje kamp på få uger mod TTH. Vi tørnede sammen i grundspillets sidste kamp i starten af april, hvor vi sejrede 34-30, mens vi i slutspillet hentede en sejr i Holstebro på ligeledes fire mål.

Søndag jagter vi så hattricket mod TTH-mandskabet, der altså samtidigt vil sikre os fordelen af at spille en evt. tredje semifinalekamp på hjemmebane.

Det bliver dog ingen nem opgave mod vestjyderne, der foruden deres to nederlag mod os, ikke er noteret for øvrige pointtab i 2021.

Som nævnt kan du følge dysten om førstepladsen søndag på TV2. Kampstart er kl. 16.00.

Gæt kampens resultat i samarbejde med Beierholm
Kan du gætte kampens resultat, har du i samarbejde med Beierholm mulighed for at vinde en fed præmie – gæt med her. Sidste frist for deltagelse i konkurrencen er søndag kl. 16.00.  

Luksusbaby.dk – Kampens Spiller
I forbindelse med opgøret skal vi også have kåret ”Luksusbaby.dk – Kampens Spiller”. Afstemningen foregår via dette link (du kan først stemme efter kampstart), og ved at afgive din stemme deltager du automatisk i konkurrencen om et gavekort på 500 kr. til Luksusbaby.dk.
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse