MicrosoftTeams-image (3)

Forberedelserne fortsætter: Onsdag aften møder vi Kolstad

Lørdag indledte vi sæsonen med en testkamp mod Mors-Thy Håndbold, og onsdag aften venter næste kamp i forberedelserne mod den kommende sæson.

Her kommer norske Kolstad Håndball på besøg i Østervrå Idræts- og Kulturcenter, når kampen fløjtes i gang kl. 19.00.

Billetterne til kampen blev sat til salg online, og efter stor interesse for kampen kunne de allerede i sidste uge melde totalt udsolgt.

Det er første gang nogensinde, at vi møder den storsatsende klub fra den norske håndboldliga, som til denne sæson har fået tilgang af den tidligere Aalborg-spiller Janus Smarason, som siden han forlod klubben i 2020 har tørnet ud i den tyske Bundesliga for Frisch Auf Göppingen. 

Udover den islandske skytte har Kolstad bl.a. styrket truppen med den norske landsholdsmålmand, og tidligere GOG-spiller, Torbjørn Bergerud, den tyske mester Magnus Gullerud samt Norges seneste landsholdstræner Christian Berge i spidsen for holdet som cheftræner.

Vi glæder os til at møde den norske klub i det nordjyske onsdag aften, efter de for få dage siden spillede 33-33 mod GOG.

Kampen er den anden ud af i alt seks testkampe forud for sæsonen. Allerede i morgen torsdag drager vi mod Norge, hvor vi skal deltage i træningsturneringen Skarpnes Invitational mod norske ØIF Arendal, de tyske mestre SC Magdeburg samt vores ligamodstandere fra Bjerringbro-Silkeborg.

Mere information om de resterende testkampe kan ses her:

– Fredag 12. august kl. 18.45: ØIF Arendal – Aalborg Håndbold, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Lørdag 13. august kl. 15.00: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Søndag 14. august kl. 11.00: Aalborg Håndbold – SC Magdeburg, Arendal. Kampen livestreames, nærmere info følger.
– Torsdag 18. august kl. 18.30: Aalborg Håndbold – Skjern Håndbold, Vadum. Billetsalg i døren til 50 kr.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Nordsjælland Håndbold Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold forlænger med Mads Hoxer Hangaard

Det 21-årige stortalent, der kom til Aalborg Håndbold i sommers, har forlænget sin aftale til sommeren 2026. Siden skiftet til Aalborg Håndbold fra Mors-Thy Håndbold i den forgangne sommer, er...
seb-kristian

Aalborg Håndbold forlænger med norsk fløjduo

Aalborg Håndbold forlænger kontrakten med den norske fløjduo, Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen, så begge nu løber indtil 30. juni 2025. Sebastian Barthold kom til klubben i 2017 og har...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Fortsat billetter til lørdagens premiere

Oplev Mikkel Hansens debut og bliv del af stemningen i Sparekassen Danmark Arena. Lørdag kl. 16.10 er Aalborg Håndbold klar til første kamp i den nye sæson i HTH Herreligaen,...