pokaler_header_new

Forberedelserne til den nye sæson er i gang

Mandag 25. juli tog vi officielt hul på forberedelserne til en ny spændende sæson, og dagen byder bl.a. på styrketest samt haltræning.

En lang og velfortjent sommerferie er nu et overstået kapitel, og der var stor gensynsglæde blandt spillere, trænere og ledere ved sæsonens første officielle arbejdsdag.

Til den kommende sæson får vi som bekendt tilgang af tre nye spillere i form af Mads Hoxer, Andreas Flodman og Mikkel Hansen. I dag var det dog kun førstnævnte, der trak i træningstøjet.

Andreas Flodman døjede med knæproblemer i slutningen af sidste sæson, og han har derfor gennemgået en succesfuld operation i sommerferien. Det betyder dog, at vi først forventer at have ham i aktion i starten af september.

Som tidligere nævnt tiltræder Mikkel Hansen først mandag 22. august, hvor han vil have sin første officielle dag som Aalborg Håndbold spiller.

Derudover var Andreas Holst heller ikke til stede under dagens træning. Grundet begrænset spilletid de seneste sæsoner har han igennem en længere periode fået mulighed for at afsøge andre muligheder med henblik på at finde en ny klub. I den forbindelse er han i denne uge på træningsophold i franske Montpellier.

Sæsonens første officielle kamp spilles tirsdag 23. august, hvor der ovenikøbet er en titel på spil, når vi møder GOG i Sparekassen Danmark Super Cup. Vi er værtsklub for arrangementet, der dermed spilles i vante rammer i Aalborg. Du kan købe din billet til Super Cuppen, der både gælder til kvinde- og herrekampen. Køb din billet ved at klikke her.

Inden da venter flere spændende testkampe – få overblikket over disse i kampprogrammet her.

Se flere billeder fra dagens træning i galleriet neden for og på vores Facebook og Instagram.

termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...
fælles-gog

Det Faglige Hus forbliver hovedsponsor på 10. år i Aalborg Håndbold

Det Faglige Hus fortsætter som hovedsponsor i Aalborg Håndbold, og samarbejdet mellem de to parter er forlænget, så aftalen nu gælder frem til sommeren 2023. Siden sommeren 2013 har Det...
MEA7807

Nederlag til de tyske mestre

Efter en spændende weekend i Norge med to sejre over ØIF Arendal og Bjerringbro-Silkeborg slutter vi træningsturneringen af med et nederlag til SC Magdeburg på 29-32. Kampen startede ellers ud...