MicrosoftTeams-image (3)

Forberedelserne til den nye sæson er i gang

Mandag 25. juli tog vi officielt hul på forberedelserne til en ny spændende sæson, og dagen byder bl.a. på styrketest samt haltræning.

En lang og velfortjent sommerferie er nu et overstået kapitel, og der var stor gensynsglæde blandt spillere, trænere og ledere ved sæsonens første officielle arbejdsdag.

Til den kommende sæson får vi som bekendt tilgang af tre nye spillere i form af Mads Hoxer, Andreas Flodman og Mikkel Hansen. I dag var det dog kun førstnævnte, der trak i træningstøjet.

Andreas Flodman døjede med knæproblemer i slutningen af sidste sæson, og han har derfor gennemgået en succesfuld operation i sommerferien. Det betyder dog, at vi først forventer at have ham i aktion i starten af september.

Som tidligere nævnt tiltræder Mikkel Hansen først mandag 22. august, hvor han vil have sin første officielle dag som Aalborg Håndbold spiller.

Derudover var Andreas Holst heller ikke til stede under dagens træning. Grundet begrænset spilletid de seneste sæsoner har han igennem en længere periode fået mulighed for at afsøge andre muligheder med henblik på at finde en ny klub. I den forbindelse er han i denne uge på træningsophold i franske Montpellier.

Sæsonens første officielle kamp spilles tirsdag 23. august, hvor der ovenikøbet er en titel på spil, når vi møder GOG i Sparekassen Danmark Super Cup. Vi er værtsklub for arrangementet, der dermed spilles i vante rammer i Aalborg. Du kan købe din billet til Super Cuppen, der både gælder til kvinde- og herrekampen. Køb din billet ved at klikke her.

Inden da venter flere spændende testkampe – få overblikket over disse i kampprogrammet her.

Se flere billeder fra dagens træning i galleriet neden for og på vores Facebook og Instagram.

Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Norske fløje med ved OL-tests

Kristian Bjørnsen og Sebastian Barthold er begge med, når Norge spiller tre testkampe i maj. 22 spillere skal repræsentere Norge ved Gjensidige Cup, som afvikles 9.-12. maj i Oslo. Her...
Santander Final4 2024 i Boxen i Herning 
Semifinalen Aalborg Håndbold-BSH Foto: Henrik Hansen

Fire mand udtaget til det danske landshold

Landstræner Nicolaj Jakobsen har fire Aalborg Håndbold-spillere med i den danske trup til maj måneds to testkampe. Således er Simon Hald, Mads Hoxer, Thomas Arnoldsen og Niklas Landin alle udtaget...
MTH1-4

Arbejdssejr i Thisted sikrede puljesejren

Med cifrene 33-27 tog Aalborg Håndbold den fjerde sejr i træk i slutspilspuljen. Hoxer, Vlah og Arnoldsen med hver fem mål. Efter komfortable sejre i de første tre slutspilskampe skulle...

Håndbold i verdensklasse