MicrosoftTeams-image (3)

Forløsende sejr efter tæt opgør

Dagens EHF Champions League opgør mod HC Meshkov Brest blev en hæsblæsende affære, hvor vi hev en sejr i land på 34-33 i en intens kulisse foran mere end 4.100 tilskuere i Jutlander Bank Arena. 

Fra første fløjt var der tryk på kedlerne til aftenens CL-kamp – og det gjaldt både på- og udenfor banen.

Og der var rig mulighed for jubel på tribunerne fra start i en målrig indledning, hvor holdene fulgtes godt ad.

Sådan fortsatte det gennem resten af første halvleg, der blev en tæt affære med masser af god og tempofyldt håndbold. Pausestillingen var helt lige, 18-18.

I anden halvlegs indledning kom særligt Felix Claar flyvende fra start. Med fem ud af seks mål i en periode var han stærkt medvirkende til at holde snor i de hviderussiske gæster.

Efterfølgende fik en tynd udvisning til Jesper Nielsen sat yderligere gang i den på lægterne, og spillerne omsatte energien fra tribunerne til at spille sig i front med tre.

Større forspring fik vi ikke, men vi fastholdte føringen resten af kampen og hev dermed en uhyre vigtig sejr i land med slutcifrene 34-33.

Alt i alt var det en særdeles spændende og i store perioder velspillet kamp, hvor vi var skarpest, da det hele skulle afgøres – og det var til stor jubel for de 4.144 fremmødte i Jutlander Bank Arena, der skal have stor tak for at være med til at skabe en flot og stemningsfyldt kulisse.

Opgøret bød desuden på comeback til Aron Pálmarsson, der var tilbage på banen for første gang i godt en måned.

Næste opgave er på lørdag ude mod Skjern Håndbold i HTH Herreligaen. Næste hjemmekamp er onsdag 20. oktober, hvor Vardar kommer på besøg i et nyt CL-brag – køb din billet til denne kamp her. 

MatchfactsAalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 8, Kristian Bjørnsen 7, Sebastian Barthold 7, Aron Pálmarsson 2, Jesper Nielsen 2, Nikolaj Læsø 2, Buster Juul 2, René Antonsen 1, Martin Larsen 1, Lukas Sandell 1, Benjamin Jakobsen 1.

HC Meshkov Brest målscorere:
Baptiste Bonnefond 8, Andrei Yurynok 5, Stanislav Kasparek 4, Mikita Vailupau 4, Maksim Baranau 3, Jaka Malus 3, Vladimir Vranjes 3, Viachaslau Shumak 2, Pawel Paczkowski 1.Udvisninger:Aalborg Håndbold: 3 x 2 min.

HC Meshkov Brest: 4 x 2 min.

 

Redninger:


Simon Gade: 15/48 (31 %)

Ivan Matskevich: 9/41 (22 %)
Ivan Pesic: 0/2 

Dagens tilskuertal i Jutlander Bank Arena var 4.144.

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-KIF Kolding  Foto: Henrik Hansen

Aalborg Håndbold cruisede til sejr

Uden at spille sig ud sejrede Aalborg Håndbold onsdag aften over KIF Kolding, der måtte forlade Sparekassen Danmark Arena med et nederlag på 35-31. Efter lørdagens storsejr over GOG på...
Aalborg Håndbold - Lemvig Thyborøn Håndbold.

Læs praktisk info til aftenens opgør mod KIF Kolding

Læs praktiske informationer til aftenens opgør i Herreligaen mod KIF Kolding. Husk at vi fejrer “Legendedag” hvor du kan møde Håvard Tvedten. Billetter Der er endnu ledige pladser til dagens...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Norsten: Vi skal være klar fra start mod Kolding

Onsdag aften er Aalborg Håndbold tilbage på hjemmebanen i Sparekassen Danmark Arena, når KIF Kolding kommer på besøg til 7. runde i Herreligaen. Læs optakt med målmand Fabian Norsten. Efter...

Håndbold i verdensklasse