MicrosoftTeams-image (3)

Formidabel holdindsats sikrede sejr i første kvartfinale

Vi leverede en fremragende holdpræstation i dagens kvartfinalekamp mod SG Flensburg-Handewitt, som vi vandt 26-21 efter pauseføring på 13-10.

Der var lagt i kakkelovnen til en historisk kamp, hvor vi spillede i vores første EHF Champions League kvartfinale nogensinde. Hele holdet var tændt fra første fløjt og startede ud med et brag.

Særligt vores svenske VM-sølv trio var i exceptionelt spillehumør. Mikael Aggefors hev en håndfuld store redninger frem i startfasen, og i modsatte ende var det Lukas Sandell og Felix Claar, der havde sidste hånd på vores første syv scoringer. 

Det hjalp os til en føring på 7-3 efter 12 minutters spil. Forsvarsmæssigt fastholdte vi et rigtig godt spændingsniveau, og vi gjorde det svært for gæsterne at komme frem til åbne chancer.

Angrebsmæssigt fik vi lidt svære ved at finde de rigtige løsninger, men særligt Lukas Sandell fik flere gange alligevel fundet et hul i den tyske defensiv. Vi fastholdte derfor føringen resten af første halvleg og gik til pause foran 13-10.

Fra anden halvlegs start skiftede momentum til gæsterne. Marginalerne faldt ud til gæsternes side, og de løftede samtidigt niveauet defensivt, hvor vi havde ualmindeligt svært ved at komme igennem.

Efter 10 minutters spil af anden halvleg havde vi således blot sat en enkelt scoring ind – i den anden ende havde gæsterne i samme periode scoret fire, og det var derfor helt lige.

Vi skiftede i en periode til 7 mod 6, og det hjalp os til at få løsnet lidt op angrebsmæssigt igen. Vi lagde os således tilbage i teten, og da der manglede ti minutter var vi i front 21-19.

I slutfasen lagde vi yderligere et niveau på i alle faser. Mikael Aggefors fortsatte sit storspil, mens landsmanden Felix Claar brillerede i offensiven. 

Samtidigt spillede vi med en fantastisk intensitet i alle aktioner, og på en fremragende afslutning på kampen sikrede vi os en sejr på 26-21.

Alt i alt en fantastisk holdpræstation, hvor der hele vejen rundt blev leveret 100% i alle facetter. Oveni det havde vi en svensk trio, der skilte sig ud i store perioder og leverede på absolut topniveau.

Med sejren sikrede vi os et godt udgangspunkt, inden returopgøret i Flensborg på onsdag 19. maj kl. 20.45, hvor det afgøres, hvem der kan booke billetten til EHF Final4 i Køln.

Inden da venter en gruppefinale i slutspillet på søndag, hvor TTH Holstebro gæster Jutlander Bank Arena. Kampstart er kl. 16.00, og opgøret kan følges på TV2. 

Matchfacts:

Aalborg Håndbold målscorere:
Felix Claar 8, Lukas Sandell 8, Henrik Møllgaard 4, Buster Juul 2, Benjamin Jakobsen 2, Jonas Samuelsson 1, Sebastian Barthold 1.

SG Flensburg-Handewitt målscorere:
Jim Gottfridsson 5, Hampus Wanne 4, Mads Mensah 4, Lasse Svan 3, Johannes Golla 2, Gøran Søgard 2, Simon Hald 1. 

Udvisninger:

Aalborg Håndbold: 2 x 2 min. 
SG Flensburg-Handewitt: 5 x 2 min.

Redninger:

Mikael Aggefors: 16/35 (46 %)
Simon Gade: 0/2

Benjamin Buric: 10/36 (28 %)
 

HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skanderborg AGF Foto: Henrik Hansen

Bredden viste atter sit værd i ny ligasejr

Alle mand kom i aktion fredag aften, da Aalborg Håndbold sendte Skanderborg-AGF hjem med et stensikkert 31-22 nederlag. Mindre end to døgn efter sejren over OTP Bank Pick Szeged i...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-GOG Foto: Henrik Hansen

Dansk landsholdstrup udtaget

Landstræner har fredag formiddag udtaget de spillere, der skal deltage ved landsholdssamlingen 13.-17. marts. Som verdensmestre er Danmark allerede udtaget til OL i paris, og derfor venter der ingen gældende...
Spiller præsentation og testkamp mellem Aalborg Håndbold & Flensburg/Handewitt

Praktisk information til fredagens kamp mod Skanderborg-AGF

Læs praktisk information til aftenens opgør i Herreligaen mod Skanderborg-AGF i Sparekassen Danmark Arena. Billetter Der er endnu få ledige billetter til aftenens kamp, find dine pladser via linket herunder....

Håndbold i verdensklasse