pokaler_header_new

Forrygende 2. halvleg sikrede sejr foran rekordpublikum

Sikke en fødselsdagsfest, vi fik banket op med et imponerende comeback i 2. halvleg. Stemningen blandt det store publikum på 4.715 nåede uanede højder, da vi fightede, spillede og genvandt troen på os selv med 19-9 i 2. halvleg.

En overraskende vending i kampen, fordi vi var helt væk i de første 30 minutter og lignede absolut ikke et hold, der var i stand til at honorere publikums fantastiske opbakning og levere en sejr i fødselsdagsgave til klubben.

Flot spil, flot fight, kløgt, tempo og høj moral, men især forsvarsspil kunne heller ikke blive dårligere end i 1. halvleg. Forsvaret tacklede ikke, og så havde Aron Edvardsson det svært i målet. Den islandske landsholdskeeper vogtede målet, da Andreas Palicka blev far til en datter få timer før kampstart.

Det måtte bære eller briste efter pausen. Vi gik frem i 5-1 med Buster Juul forrest, og det gav usikkerhed i Skanderborgs ellers flydende spil. Ikke lige en oplagt taktisk opstilling med hurtige Skanderborg-spillere, men det gav den ønskede aggressivitet i forsvaret, usikkerhed hos modstanderne og redninger hos Aron Edvardsson.

Så snart vi erobrede bolden trådte vi speederen helt i bund og fik kontakt ved 21-21 efter 16 minutters spil af halvlegen, kom foran 23-21 og nåede en føring på 28-25 med fire minutter igen. Sejren og to meget vigtige point var hjemme.

Forløsning – og en noget bedre optakt til EM-pausen end det scenarie, vi kiggende ind i ved pausen. Det bleve n 2. halvleg, hvor alle bød ind. Sander Sagosen storspillede med 10 rene mål, Buster Juul var iskold på straffekast, Chris Jørgensen satte i scene og scorede selv to mål. Alle var med.

Stor tak til et fantastisk publikum, der var med til at lægge pres på modstanderne og skabe en flot, flot kulisse.

 

Skjern_180822

Nederlag i sidste test

Torsdagens testkamp mod Skjern Håndbold endte med et nederlag på 28-25. I en godt fyldt Vadumhal blev første halvleg indledt som lyn og torden med en velspillende nordjysk offensiv, samt...
skjern-png.png

Sidste testkamp i aften

Kl. 18.30 i Vadum står Aalborg Håndbold over for Skjern Håndbold, der er modstanderen i sidste testkamp inden tirsdagens Super Cup. Opgøret bliver således den sjette og sidste testkamp, hvor...
termansen

Christian Termansen: Fuld fokus på håndbolden

Den dengang kun 18-årige højre back, Christian Termansen, fik noget af et gennembrud på Aalborg Håndbolds hold i foråret. Ikke mindst i hjemmekampen mod Mors-Thy Håndbold 15. maj, hvor han...