MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende 2. halvleg sikrede sejr foran rekordpublikum

Sikke en fødselsdagsfest, vi fik banket op med et imponerende comeback i 2. halvleg. Stemningen blandt det store publikum på 4.715 nåede uanede højder, da vi fightede, spillede og genvandt troen på os selv med 19-9 i 2. halvleg.

En overraskende vending i kampen, fordi vi var helt væk i de første 30 minutter og lignede absolut ikke et hold, der var i stand til at honorere publikums fantastiske opbakning og levere en sejr i fødselsdagsgave til klubben.

Flot spil, flot fight, kløgt, tempo og høj moral, men især forsvarsspil kunne heller ikke blive dårligere end i 1. halvleg. Forsvaret tacklede ikke, og så havde Aron Edvardsson det svært i målet. Den islandske landsholdskeeper vogtede målet, da Andreas Palicka blev far til en datter få timer før kampstart.

Det måtte bære eller briste efter pausen. Vi gik frem i 5-1 med Buster Juul forrest, og det gav usikkerhed i Skanderborgs ellers flydende spil. Ikke lige en oplagt taktisk opstilling med hurtige Skanderborg-spillere, men det gav den ønskede aggressivitet i forsvaret, usikkerhed hos modstanderne og redninger hos Aron Edvardsson.

Så snart vi erobrede bolden trådte vi speederen helt i bund og fik kontakt ved 21-21 efter 16 minutters spil af halvlegen, kom foran 23-21 og nåede en føring på 28-25 med fire minutter igen. Sejren og to meget vigtige point var hjemme.

Forløsning – og en noget bedre optakt til EM-pausen end det scenarie, vi kiggende ind i ved pausen. Det bleve n 2. halvleg, hvor alle bød ind. Sander Sagosen storspillede med 10 rene mål, Buster Juul var iskold på straffekast, Chris Jørgensen satte i scene og scorede selv to mål. Alle var med.

Stor tak til et fantastisk publikum, der var med til at lægge pres på modstanderne og skabe en flot, flot kulisse.

 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Antonsen: Vi skal op på hesten igen

Lørdag eftermiddag venter næste udfordring for Aalborg Håndbold, når det på udebane gælder Ribe-Esbjerg i Herreligaen. Torsdag aften måtte Aalborg Håndbold bide i det sure æble, da det blev til...
Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-Paris Saint-Germain Handball Foto: Henrik Hansen

Intens herrefight endte med dukkert

I et vaskeægte topbrag, der bølgede frem og tilbage, måtte Aalborg Håndbold se sig slået af Paris Saint-Germain, der i slutfasen hentede en firemåls-føring og sejrede 32-30. I hvad der...
Parkering oversigt

Kom i god tid i aften

Grundet tidligt kamptidspunkt, samt trafik- og vejrforhold opfordrer vi alle til at komme i ekstra god tid til aftenens Champions League-opgør mod Paris Saint-Germain i Sparekassen Danmark Arena. Samtlige billetter...

Håndbold i verdensklasse