MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende flot 1. halvleg sikrede sejr på 31-28 over GOG

På en forrygende flot 1. halvleg sikrede vi os to meget kærkomne point og oprejsning efter de seneste ugers pauvre indsatser. Flot angrebsspil, solidt forsvarsspil og Søren Westphal på toppen i målet.

Det gav en sikker føring på 19-12 ved pausen, og med den i baglommen lykekdes det at holde fynboerne på afstand, selv om de kom ret tæt på til sidst – 29-27 med to minutter tilbage. Chris Jørgensen scorede det forløsende mål til 30-27, og til sidst kunne Christian Jensen score i tomt mål til 31-27, inden GOG reducerede i de sidste sekunder.

Sejren kom i hus, selv om optakten til kampen ikke var den allerbedste med dårligt spil i EHF Cuppen i lørdags og den efterfølgende melding om, at Andreas Palicka er ude i op til seks uger med en forstærkning i det ene baglår. En skade, som opstod i 1. halvleg mod Granollers i lørdags.

Søren Westphal er tilbage og spillede fremragende bag et godt kæmpende forsvar i 1. halvleg. Efter pausen fik GOGs skytter, specielt Minik Dahl Høegh for meget plads af vort forsvar og hamrede bolden i nettet 10 gange.

Det samme formåede Emil Berggren – på 13 forsøg, og Chris Jørgensen og Martin Larsen fulgte op med flotte scoringer. Simon Hald var tilbage med fuld kraft i begge ender af banen, og både han og René Antonsen kæmpede flot. René Antonsen fik sin tredje udvisning med 12 minutter tilbage af kampen.

Det betød meget for vores forsvarsspil i 2. halvleg, at vi blev ramt af tre udvisninger, som gjorde det vanskeligere at holde GOGs skytter.

Vi stod sammen som hold og dejligt med to point på kontoen – og første sejr efter EM-pausen. Fulgt til dørs af en fantastisk opbakning fra et stort publikum på 4.129 i Jutlander Bank Arena.

Næste opgave er allerede på torsdag, hvor vi spiller på udebane i den nye pokalturnering mod serie 1-holdet, NSK Håndbold, lige uden for Holstebro.

 

Skjern 2-8

Ny sejr sender Aalborg Håndbold i DM-finalen!

Aalborg Håndbold viste stor kynisme, da man i anden semifinale mod Skjern Håndbold sejrede med 34-25 søndag. Hansen, Nilsson og Hoxer med hver seks mål. Med en sejr i ryggen...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Barthold forventer ny svær kamp mod Skjern

Efter sejr i første semifinale på hjemmebane skal Aalborg Håndbold søndag eftermiddag til Skjern, hvor jagten på en plads i DM-finalen fortsætter. Læs optakt til kampen med Sebastian Barthold. Den...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Skjern Håndbold første DM-semifinale Foto: Henrik Hansen

Norsten & Co. nedlagde Skjern

Første DM-semifinale blev en tæt affære, hvor en storspillende Fabian Norsten var kampafgørende med sine i alt 18 redninger. Mads Hoxer topscorer med syv mål. Efter halvanden uges pause var...

Håndbold i verdensklasse