MicrosoftTeams-image (3)

Forrygende flot 1. halvleg sikrede sejr på 31-28 over GOG

På en forrygende flot 1. halvleg sikrede vi os to meget kærkomne point og oprejsning efter de seneste ugers pauvre indsatser. Flot angrebsspil, solidt forsvarsspil og Søren Westphal på toppen i målet.

Det gav en sikker føring på 19-12 ved pausen, og med den i baglommen lykekdes det at holde fynboerne på afstand, selv om de kom ret tæt på til sidst – 29-27 med to minutter tilbage. Chris Jørgensen scorede det forløsende mål til 30-27, og til sidst kunne Christian Jensen score i tomt mål til 31-27, inden GOG reducerede i de sidste sekunder.

Sejren kom i hus, selv om optakten til kampen ikke var den allerbedste med dårligt spil i EHF Cuppen i lørdags og den efterfølgende melding om, at Andreas Palicka er ude i op til seks uger med en forstærkning i det ene baglår. En skade, som opstod i 1. halvleg mod Granollers i lørdags.

Søren Westphal er tilbage og spillede fremragende bag et godt kæmpende forsvar i 1. halvleg. Efter pausen fik GOGs skytter, specielt Minik Dahl Høegh for meget plads af vort forsvar og hamrede bolden i nettet 10 gange.

Det samme formåede Emil Berggren – på 13 forsøg, og Chris Jørgensen og Martin Larsen fulgte op med flotte scoringer. Simon Hald var tilbage med fuld kraft i begge ender af banen, og både han og René Antonsen kæmpede flot. René Antonsen fik sin tredje udvisning med 12 minutter tilbage af kampen.

Det betød meget for vores forsvarsspil i 2. halvleg, at vi blev ramt af tre udvisninger, som gjorde det vanskeligere at holde GOGs skytter.

Vi stod sammen som hold og dejligt med to point på kontoen – og første sejr efter EM-pausen. Fulgt til dørs af en fantastisk opbakning fra et stort publikum på 4.129 i Jutlander Bank Arena.

Næste opgave er allerede på torsdag, hvor vi spiller på udebane i den nye pokalturnering mod serie 1-holdet, NSK Håndbold, lige uden for Holstebro.

 

Mors-Thy1

Stærk anden halvleg gav fuld gevinst mod Mors-Thy

30 minutter med en stærk defensiv og tempofyldt offensiv, var lørdag aften nok til at sikre Aalborg Håndbold en 38-32 sejr over Mors-Thy Håndbold i Herreligaen. Mikkel Hansen topscorer med...
mølle-2025

Aalborg Håndbold forlænger med kulturbærer

Aalborg Håndbold forlænger samarbejdet med Henrik Møllgaard med yderligere et år, så aftalen nu gælder til sommer 2025. Med hele 390 kampe for Aalborg Håndbold er det i den grad...
HTH LIGAEN i Sparekassen Danmark  Arena
Aalborg Håndbold-Fredericia HK Foto: Henrik Hansen

Praktiske informationer til dagens topkamp mod Mors-Thy

Læs alle praktiske informationer til aftenens kamp i Herreligaen. Billetter Der er endnu enkelte ledige billetter til opgøret i aften, find dem via linket herunder.  Find billetter her Har du...

Håndbold i verdensklasse