pokal header web

Forrygende første halvleg sikrer ny ligasejr

En pragtpræstation i de første 30 minutter sikrede os en pauseføring på 17-8 i aftenens udekamp mod KIF Kolding. På trods af slutcifrene 32-29 i vores favør var sejren aldrig i fare efter den fortrinlige første halvleg på højeste niveau.

Fra kampens første fløjt satte vi os solidt på aftenens kamp. Forsvarsmæssigt leverede vi på et uhyre højt niveau, og vi gjorde det umådeligt svært for hjemmeholdet at komme til chancer.

Det gav også Kristian Sæverås rigtig gode arbejdsbetingelser, og han stod en fremragende første halvleg med et godt og fuld fokuseret forsvar foran sig.

Angrebsmæssigt spillede vi rigtig klogt. Vi præsterede med høj koncentration og stor tålmodighed. Efter en noget nær fejlfri første halvleg i alle spillets facetter kunne vi derfor gå til pause foran 17-8.

Anden halvleg blev en mere målrig affære for begge mandskaber. Vi mistede lidt af koncentrationen i begge ender af banen og fandt aldrig ind i den samme rytme.

Længe holdte vi dog forspringet mellem 7 og 10 mål. Da KIF Kolding for alvor begyndte at indhente af vores forspring, var det først i kampens slutfase, og sejren var derfor aldrig i fare.

Der blev spilletid til alle kampklare spillere, og hele vejen rundt blev der leveret et yderst professionelt stykke arbejde. VI kan derfor føje to nye point til kontoen grundlagt ved hjælp af nogle fremragende første 30 minutter, der dannede et solidt grundlag for aftenens sejr.

I anden halvleg blev der også igen spilletid til anfører René Antonsen, der efter nogle ugers sygdom og småskavanker igen var at finde på den rigtige side af stregerne.

Med sejren fastholder vi vores forspring på 6 point til de nærmeste forfølgere. Lørdag er vi tilbage i Jutlander Bank Arena, hvor der venter os et brag af en ligakamp. Vi inviterer nemlig til DM-finale gentagelse, når GOG kommer på besøg.

Køb din billet til denne kamp her.
 

MATCHFACTS:
 
Målscorere for KIF Kolding:
Andreas FLodman 7, Martin Mauer 6, Benjamin Pedersen 5, Andreas Væver 5, Alexander Morsten 3, Mattias Thynell 1, Jens Svane 1, Chris Jørgensen 1.

Målscorere for Aalborg Håndbold:
Buster Juul 5, Mark Strandgaard 5, Janus Smarason 5, Mishels Liaba 4, Mads Christiansen 3, Tobias Ellebæk 2, Oliver Norlyk 2, Benjamin Jakobsen 2, Magnus Møland 1, Sebastian Barthold 1, Magnus Saugstrup 1, Henrik Møllgaard 1. 

Redninger:
Anders Petersen: 4/31 (13 %)
Rasmus Døssing: 1/5 (20 %)

Kristian Sæverås: 11/33 (33 %)
Mikael Aggefors: 3/10 (30 %)
 

Machineseeker EHF Champions League  i Sparekassen Danmark  Arena Aalborg
Aalborg Håndbold-PICK Szeged Foto: Henrik Hansen

Kampprogram for Champions League-gruppespillet fastlagt

De 14 kampe i gruppespillet er nu fastlagt. Aalborg Håndbold indleder på hjemmebane mod de franske vicemestre fra HBC Nantes. Efter lodtrækningen til gruppespillet for et par uger siden er...
Aalborg Håndbold (DAN)- Telecom Veszprém (HUN) 2. kvartfinale i Champions League.

Aleks Vlah med Slovenien til OL

Det slovenske landshold til sommerens olympiske lege er i dag blevet udtaget, blandt andet med Aleks Vlah i truppen. Den sympatiske slovener bliver dermed den 9. spiller fra Aalborg Håndbold...
Mads HOXER HANGAARD, Ceremony, TruckScout24 EHF FINAL4, Cologne, Germany, 09.06.2024, Mandatory Credit © Axel Heimken / kolektiff

Skadet Hoxer udgår af OL-truppen

En pådraget ankelskade under landsholdets træning holder Mads Hoxer ude af de kommende Olympiske Lege. Skadens endelige omfang er endnu ikke fastlagt, men dog var den alvorlig nok til at...

Håndbold i verdensklasse